Baskan Altay Karate Sampiyonasinda Dereceye Giren Sporculara Madalyalarini Verdi

Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay, Konya Büyüksehir Belediyesinin katkisiyla Konya’da düzenlenen Dünya Ümit, Genç, U21 Karate Sampiyonasinin son gününde dereceye giren sporculara madalyalarini verdi.

Konya Büyüksehir Belediyesinin ev sahipliginde yapilan Dünya Ümit, Genç, U21 Karate Sampiyonasinda basarili olan sporcular madalyalarini aldi. Karatay Spor ve Kongre Merkezinde gerçeklestirilen sampiyonanin son gününde madalya törenine katilan Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay, tüm sporculari tebrik ederek dereceye girenlere madalyalarini takdim etti.

“Konya önemli spor organizasyonlarina ev sahipligi yapmaya devam ediyor”

Konya önemli organizasyonlara ev sahipligi yapmaya devam ettigini ifade eden Baskan Altay, “5. Islami Dayanisma Oyunlarindan sonra sehrimizde bir dünya sampiyonasi organize ediyoruz. Gençler, Ümitler ve U21 Dünya Karate Sampiyonasina ev sahipligi yaptik. 110 ülkeden 2 bin 500 sporcu, 500 yöneticiyi sehrimizde misafir ettik. Çocuklar dünya sampiyonu olmanin mücadelesini verdiler, biz de sehrimizde böyle büyük bir organizasyona ev sahipligi yaptik. Konya 2023 Dünya Spor Baskenti. Insallah sehrimizde bu tür organizasyonlar yapmaya devam edecegiz. Dünya Karate Federasyonu Baskanina, Türkiye Karate Federasyonu Baskanimiza tesekkür ediyorum. Tüm katilan sporculara tesekkür ediyor, basarilar diliyorum” diye konustu.



“Çok güzel bir ev sahipligi yapildi”

Dünya Karate Federasyonu (WKF) Baskani Antonio Espinos da düzenlenen organizasyonun kusursuz bir sekilde gerçeklesmesinden duydugu memnun oldugunu belirterek, “Türkiye’nin ev sahipliginden çok memnunuz. Müsabakalar sürecinde her sey umdugumuzdan çok daha iyiydi. Bugün final günündeyiz. 100’ün üzerinde ülkeden katilimin, binin üzerinde kisisel katilim oldugu bir program icra ediliyor. Hakem komiteleri, teknik komiteler, katilan herkes üst sevide. Hiçbir sikayet, memnuniyetsizlik duymadim. Iyi bir organizasyon demek yeterli degil. Bence mükemmel, tamamen hatasiz. Çok güzel bir ev sahipligi yapildi. Herkese çok tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA