1969 Bilecik Spor Kulübü'nün Evinde Bilegi Bükülmüyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11. Grup 5. hafta müsabakasinda 1969 Bilecik Spor Kulübü evinde karsilastigi Kazimpasa Birlikspor’u 2-0 maglup etti ve puanini 9’a çikardi.

Bilecik Seyh Edebali Üniversitesi Sahasi’nda oynanan müsabaka öncesi geçtigimiz günlerde hayatini kaybeden Halit Kivanç için bir dakikalik saygi durusu akabinde Istiklal Marsi’nin okunmasiyla basladi.

Maça taraftar destegi ile baslayan 1969 Bilecik Spor Kulübü maçin 26. dakikasinda Ömer Polat golüyle 1-0 öne geçti. Sakarya temsilcisi Kazimpasa Birlikspor bu golden sonra beraberligi bulmak için ataklar yapsa da bu girisimler sonuçsuz kaldi. Ilk yari 1969 Bilecik Spor Kulübü’nün 1-0 üstünlügü ile sonuçlandi. Ikinci yariya daha atak bir futbolla baslayan Kazimpasa Birlikspor, 1969 Bilecik Spor Kulübü kalecisi Görkem Güner’i geçemedi. Oyunun 55. dakikasinda oyuna dengesi koyan 1969 Bilecik Spor Kulübü, maçin 60. dakikasinda Kaptan Atahan Mehmet Kömürlü’nün golüyle durumu 2-0’a getirdi. Bu golden iki takim buldugu ataklar sonuçsuz kalinca mücadeleyi 1969 Bilecik Spor Kulübü 2-0 kazandi. Ligin 5’inci haftasinda evinde oynadigi 3 maçi da kazanan 1969 Bilecik Spor Kulübü puanini 9’a çikardi.

Maç sonunda takimin 90 destekleyen Belekoma Tayfa taraftar grubu, 1969 Bilecik Spor Kulübü takimini tribüne çagirarak, büyük sevinç yasadi.

Öte yandan müsabakayi Bayirköy Belde Belediye Baskani Mustafa Yaman, Gençlik ve Spor Il Müdürü Yasin Özdemir, Bilecik ASKF Baskani Nusret Tosun, Futbol Il Temsilcisi Engin Toku ve çok sayida taraftar izledi.

Kaynak: İHA