Istanbulspor'dan Geri Dönüs

Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasinda Fatih Karagümrük karsisinda ilk yariyi 1-0 geride kapatan Istanbulspor, ikinci yarida buldugu gollerle maçtan 2-1 galip ayrildi.

17 yil sonra Süper Lig’de mücadele eden Istanbulspor, sezonun 8. haftasinda Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda Fatih Karagümrük ile karsilasti. Ev sahibi ekip, 37. dakikada Mbaye Diagne’nin attigi golle ilk yariyi 1-0 önde kapatti. Istanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, ikinci yariya 3 degisiklik ile baslarken oyun üstünlügünü de eline aldi. 69. dakikada Eduart Rroca’nin kafa golüyle esitligi yakalayan sari-siyahlilar, 74. dakikada da Jetmir Topalli’nin ayagindan buldugu golle 2-1 öne geçti. Bu sezon sakatligi nedeniyle formasindan uzak kalan Rroca, ikinci yarida oyuna dahil oldu. Koluna taktigi kaptanlik pazubandinin ardindan golünü de atan Rroca galibiyette önemli rol oynadi.

Sezona 3 maglubiyetle baslayan Istanbul ekibi, sonrasinda oynadigi 4 maçta ise 8 puan topladi. Istanbulspor, ligin 9. haftasinda 8 Ekim Cumartesi günü MKE Ankaragücü’nü konuk edecek.

Kaynak: İHA