Andrea Pirlo Açiklamasi 'Bu Kadar Yüzeysel Oynarsaniz Kazanamazsiniz'

Istanbulspor’un maça kendilerinden daha iyi konsantre oldugunu söyleyen Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, “Bütün ikili mücadelelerde bizden daha iyilerdi. Biz konsantre degildik maça. Bu kadar yüzeysel oynarsaniz zaten sonuç elde edemezsiniz” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasinda Fatih Karagümrük, konuk ettigi Istanbulspor’a 2-1 maglup oldu. Mücadelenin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, “Bir maçi kazanmak istiyorsaniz böyle oynayamazsiniz. Bütün ikili mücadelelerde bizden daha iyilerdi. Biz konsantre degildik maça. Bu kadar yüzeysel oynarsaniz zaten sonuç elde edemezsiniz. Ilk yarida öne geçtik ama hak ederek geçtigimizi düsünmüyorum. Maçi da kapatabilirdik, 2-3 yapabilirdik ama olmadi. Bu kadar yüzeysel oynarsaniz kazanamazsiniz” cümlelerine yer verdi.

“Baski bizim isimizin en önemli parçasi”

Gelecek hafta deplasmanda oynayacaklari Fenerbahçe müsabakasi öncesi üzerinde baski hissedip hissetmedigi ile ilgili gelen bir soruyu Pirlo, söyle cevaplandirdi:

“Oyuncuyken de hocayken de baskiyi hissedersiniz. Baski bizim isimizin en önemli parçasi. Önce neler yapamadigimizi analiz edip Fenerbahçe maçina en iyi sekilde hazirlanmaya çalisacagiz.”

Kaynak: İHA