Necati Erkmen Açiklamasi 'Beraberlik, Verilen Mücadele Açisindan Iyi Bir Sonuç'

Kasimpasa Teknik Sorumlusu Necati Erkmen, Konyaspor karsisinda oyunu tutup, dengeyi sagladiklarini belirterek, beraberligin her 2 takimin da verdigi mücadele açisindan iyi bir sonuç oldugunu söyledi.

Kasimpasa Teknik Sorumlusu Necati Erkmen, Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasinda deplasman Konyaspor ile 1-1 berabere kaldiklari maçin ardindan basin toplantisinda açiklamalarda bulundu. Necati Erkmen, “Oyunun 1. dakikasindan 96. dakikaya kadar uzatmalar dahil sahada kosan, mücadele eden, oyuna sonradan giren oyuncular dahil tüm sporcu kardeslerimi aslanlar gibi mücadelesinden dolayi tebrik ediyorum. Sahada bugün Kasimpasa takimi oyunun ilk yarisinda ve 2. yarisinda oyunu tuttu, dengeleri sagladi. Ama tabii rakibimiz de Konyaspor. Onlara bundan sonraki müsabakalarinda basarilar diliyorum. Iyi bir ekip. Kazanabilir miydik? Kazanabilirdik. Tabii ki beraberlik her iki takimin da verdigi mücadele açisindan bence iyi bir sonuç. Tekrar oyuncularimi kutluyorum, Konyaspor’a da basarilar diliyorum” dedi.



“Her 2 takim da puan istedi”

Erkmen, maçin son dakikalarinda yasanan gerginlikle alakali ise, “Futbolda puan çok önemli. Ligimiz zor. Böyle seyler olabilir. Hakem de zaten oyunun sonucunda kartlarini çikardi. Bence gayet normal. Her 2 takim da puan istedi. Bence gayet normal bir davranisti. Tabii ki hakem de kartlari o pozisyonun icabi gösterdi gerekli kisilere” diye konustu.

Kaynak: İHA