Ilhan Palut Açiklamasi 'Üst Gruba Yaklasmak Için Kazanmak Istiyorduk'

Konyaspor Teknik Direktörü Ilhan Palut, Kasimpasa karsisinda 3 puani alip üst gruba yaklasmak ve kopmama adina kazanmak istediklerini ifade ederek, beklenmedik bir aksiyonla golü yediklerini söyledi.

Konyaspor Teknik Direktörü Ilhan Palut, Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasinda Kasimpasa’yi konuk ettikleri ve 1-1 berabere kaldiklari maça iliskin açiklamalarda bulundu. Karsilasma öncesinde 3 maçtir kazanamadiklarini hatirlatan Ilhan Palut, “Bugün hem bu negatif seriyi bitirmek hem de 3 puan alip yukari gruba yaklasmak, onlardan kopmama adina kazanmak istiyorduk. Maça baktigimiz zaman oyun genelinde daha hakim oynayan bir Konyaspor takimi vardi. Kasimpasa’nin maç boyunca Hajradinovic’in sutunu saymazsak pozisyonu yoktu. Tabii futbol hatalar oyunu. Beklenmedik bir aksiyonla golü yedik. Ondan sonraki dakikalarda oyunu kurtarmak, çevirmek için oyuncularim efor sarf etti. Bu efor bizim için sadece 1 gol getirdi ve bir sekilde buradan beraberlikle ayrildik. Çalismalarimizi sürdürüp tekrar 3 puanlar kazanmaya ve üst siralarda yer almaya, çalismaya devam edecegiz” dedi.



“Saha kenari gerginlikleri hiçbir fayda getirmeyecek”

Maçin duraklama dakikalarinda yasanan gerginliklere de deginen Palut, “Sakin olmamiz gerekiyor. Bunlar futbolun içinde var. Bunlar sahada kalacak durumlar ama daha süremiz var. Lehimize çevirebilecegimiz bir maç var. Biraz daha sakin olmamiz lazim. Evet kazanamamak üzerimizde baski mi? Mutlaka baski ama bunu bir futbol enerjisine çevirmemiz gerekiyor. Saha kenari gerginlikleri basta ben, ekibim ve oyuncularima hiçbir fayda getirmeyecek. Bu konuda da biraz daha dikkat etmemiz gerekecek” diye konustu.

Kaynak: İHA