Hidayet Türkoglu'ndan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami Mesaji

Türkiye Basketbol Federasyonu Baskani Hidayet Türkoglu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami dolayisiyla kutlama mesaji yayimladi.

Türkiye Basketbol Federasyonu Baskani Hidayet Türkoglu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami nedeniyle bir kutlama mesaji yayimladi. Baskan Türkoglu, kutlama mesajinda su ifadelere yer verdi:

"Milletimizin karakterine islemis bagimsizlik ve özgürlük inanci, yine milletimizin azim ve fedakârligiyla, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliginde bir ulusun yeniden dogusuna vesile olmustur. Cumhuriyet; bu inancin ve yeniden dogusun bize biraktigi en degerli mirastir.

29 Ekim 1923’te emsalsiz kahramanliklarin sonucu olarak kurulan Cumhuriyet, hepimizin en degerli mirasi ve ortak hazinesidir. Bizlerin üzerine düsen; Cumhuriyetimizin gelismesi ve sonsuza dek var olmasi için yorulmadan çalismaktir.

Bu düsüncelerle; Cumhuriyet Bayramimizin 99. yilini en kalbi duygularimla kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslari basta olmak üzere, tüm sehit ve gazilerimizi saygi, rahmet ve minnetle aniyorum."

Kaynak: İHA