Erol Bulut Açiklamasi 'Oynadigimiz Oyunun Sonucu Bu Olmamaliydi'

Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, Alanyaspor maçinin ardindan, “Bugün maglup oldugumuz bir maç, oynadigimiz oyun, olusturdugumuz pozisyonlar ve gösterdigimiz mücadelenin sonucu bu olmamasi gerekiyordu” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasinda Alanyaspor’a 2-0 maglup olan Gaziantep FK’da Teknik Direktör Erol Bulut maç sonu açiklamasinda oynanan oyunun, olusturulan pozisyonlarin ve gösterilen mücadelenin sonunun böyle olmamasi gerektigini söyledi.

Yeterince gol pozisyonuna girdiklerini ancak degerlendiremediklerini ifade eden Bulut, ufak bir hata ile kornerden gol yediklerini söyleyerek, “Kaleye gelmeden yedigimiz bir gol, onu da söyleyeyim. Ilk yarida direkten dönen top oldu. Dedigim gibi sanslarimizi iyi degerlendiremedik ama mücadele, istek, arzuyu futbolcularim yeterince gösterdi. Sadece gol eksikti” diye konustu.



“Önümüzdeki haftada istedigimiz 3 puani alarak yolumuza devam ederiz”

Çalismaya devam edecekleri vurgusunu yapan Teknik Direktör Bulut, “Çalismaya devam edecegiz. Önümüzde önemli bir Kayserispor maçimiz var. Iyi hazirliklarimizi yapacagiz. Kendi evimizde oynayacagiz, ikinci maç evimizde oynayacagiz. 12. haftaya geldik, biliyorsunuz 10 maç deplasmanda oynadik ve ikinci maçimizi evimizde, taraftarimizin önünde oynayacagiz. Hazirliklarimizi ona yönelik yapacagiz. Önümüzdeki hafta görecegiz. Gaziantep Futbol Kulübü sahaya çikip, mücadelesini verip, elinden gelenin en iyisini yaparak umdugu ve istedigi 3 puani almaya çalisacak. Bugüne kadar oynadigimiz maçlar olsun, evimizde oynadigimiz maçlar olsun istedigimiz sonuçlari aldik. Insallah önümüzdeki haftada istedigimiz 3 puani alarak yolumuza o sekilde devam ederiz“ ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA