Bagcilar'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami 'Gençlik Söleni' Ile Kutlandi

Bagcilar Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramini 26’incisi düzenlenen Gençlik Söleni ile kutladi. 287 basarili ögrenci ve sporcunun ödüllendirildigi Gençlik Söleni’nde sanatçi Ece Mumay da sahne aldi.

Bagcilar Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami’ni Bagcilar Olimpik Spor Salonu’nda düzenlenen Gençlik Söleni ile kutladi. Düzenlenen programda okullarinda birinci olmus ve spor müsabakalarinda derece elde etmis 287 genç ödüllendirildi. Gençler, ödüllerini Bagcilar Belediye Baskani Abdullah Özdemir’in elinden aldi. 26’incisi düzenlenen sölende sarkici Ece Mumay sahne alarak gençlere unutulmaz bir aksam yasatti.

“Gençlerimiz ile birlikte Cumhuriyetimizi kutlamanin mutlulugunu yasiyoruz”

Programa katilan Bagcilar Belediye Baskani Abdullah Özdemir, “Öncelikle bütün vatandaslarimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami’ni kutluyorum. Basta bize Cumhuriyeti armagan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslari ve bugüne kadar ülkemiz için mücadele etmis bütün sehitlerimize ve gazilerimize de minnetlerimi sunuyorum. 29 Ekim vesilesiyle Bagcilarimizda 26’incisi düzenlenen Gençlik Söleni’nde sizlerle ve gençlerimizle beraberiz. Okullarinda birinci olmus ve ayni zamanda spor müsabakalarinda derece elde etmis 287 gencimize de ödül verecegiz. Bagcilarimiz çok genç bir nüfusa sahip. Ayni zamanda çok da büyük bir genç nüfusa sahip. O açidan gençlerimiz ile birlikte Cumhuriyetimizi kutlamanin mutlulugunu ayrica yasiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA