A. Denizlispor Sikintili Dönemden Kurtulmak Istiyor

0 maglup oldu. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda taraflar karsilamayi degerlendirdi



A. Denizlispor Teknik Sorumlusu Mustafa Ali Gözlükaya, 5-0 kaybettikleri Göztepe maçinin ardindan yaptigi açiklamada kötü bir sonuç aldiklarini ve sikintili bir dönemden geçtiklerini söyledi.

Gözlükaya, “Kötü bir maç geçti. Sikintili bir dönem geçiriyoruz. Buraya gelirken hedefimiz farkliydi. ‘Kazanabilir miyiz’ diye düsünerek geldik ama kötü bir sonuçla buradan ayrilmis olduk. 2-0’dan sonra biraz toparlamistik ama ikinci devrede özellikle kirmizi karttan ve hemen arkasindan gelen gol bizi iyice demoralize etti. Üzgünüz. Artik önümüzdeki maçlara bakacagiz“ dedi.



“Büyük Göztepe taraftarinin ve camiamizin ihtiyaci olan bir galibiyetti”) - Göztepe Teknik Sorumlusu Sakir Özkayimoglu, 5-0 kazandiklari Denizlispor karsilasmasinin ardindan yaptigi açiklamada ihtiyaci olan bir galibiyeti aldiklarini belirterek, “Cumhuriyetimizin kurulusunun 99. yildönümünde ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün askerleri olarak çok güzel bir müsabaka oynadik. Bütün evlatlarimiz yüregi ortaya koydu ve net bir galibiyet aldik. Büyük Göztepe taraftarinin ve camiamizin ihtiyaci olan bir galibiyetti. Iki haftadir çok net galibiyetler aliyoruz ve çok iyi mücadele ediyoruz. Bunun için bütün ekip olarak çok iyi çalisiyoruz. Play-Off’u yakalayabilmek için zorlu bir fikstüre giriyoruz. Önce Samsunspor deplasmani, Türkiye Kupasi maçi, daha sonra iç sahada Keçiörengücü maçi ve Eyüpspor deplasmani var. Çok zorlu müsabakalar oynayacagiz. En iyi sartlarda hazirlanip Göztepe’nin formasini, armasini en iyi temsil edecek sekilde var gücümüzle mücadele edecegiz. Bu özel günde Büyük Göztepe taraftarinin yapmis oldugu hazirlik hepimizi gururlandirdi” diye konustu.

Kaynak: İHA