Sporculara Motivasyon Gecesi

Derincespor Kulübü bünyesinde devam eden tekvando kurslarina katilan sporcular, aileleri, antrenörleri, yöneticileri ve spor camiasi, tekvando gecesi programinda bir araya geldi.

Program, Yelken Kafe’de gerçeklestirildi.

Derincespor Kulübü’nün önemli mesafeler kat ettigini söyleyen Derince Belediye Baskan Yardimcisi ve ayni zamanda Derincespor Kulübü Baskani Kemal Bayraktar, "Kurulusunun üzerinden henüz bir yil geçmesine ragmen Derincespor Kulübümüz bünyesinde 14 bransta, 13 bin 17 ögrencimize spor yapma imkani sunduk. Bu basarida emegi geçen tüm antrenörlerimizi, velilerimizi ve sporcularimizi gönülden kutluyorum" dedi.



"En iyi yatirim çocuklara ve gençlige yapilan yatirimdir"

Derince Belediye Baskani Zeki Aygün ise "Hiç kuskusuz sporda basarinin ana unsuru tesislesme ve altyapiya deger vermek. Bizler de altyapi ve tesislesmeye önem veriyoruz. Biliyoruz ki en iyi yatirim çocuklara ve gençlige yapilan yatirimdir. Bu anlayisla bugüne dek ilçemize 4 Gençlik ve Spor Merkezi insa ettik, 16 yeni spor alani kazandirdik. Allah’in izniyle her alanda bizleri gururla temsil edecek gençlerin yetismesi için tüm gayretimizle çalismaya devam ediyoruz" diye konustu.



Katilimcilar

Programa, Derince Belediye Baskani Zeki Aygün, Derince Belediye Baskan Yardimcisi Kemal Bayraktar, AK Parti Derince Ilçe Baskani Koray Merdan, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Baskani Murat Aydin, Derince Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Yusuf Yüksel, Derincespor Kulübü yöneticileri, antrenörler, sporcular ve sporcu aileleri katildi.

Kaynak: İHA