Emre Tasdemir Açiklamasi 'Bu Duygunun Tarifi Yok, Kelimelerle Anlatamam'

Galatasarayli futbolcu Emre Tasdemir, Fatih Karagümrük maçinda oynayip, gol attigi için, "Bu duygunun tarifi yok, kelimelerle anlatamam" dedi.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasinda konuk oldugu Fatih Karagümrük’ü 2-0 maglup etti. Sari-kirmizililarin sol beki Emre Tasdemir, uzun bir aradan sonra forma giydi ve karsilasmanin 60. dakikasinda rakip fileleri havalandirdi. Mücadelenin ardindan basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Emre Tasdemir, "Bu duygunun tarifi yok, kelimelerle anlatamam. Tüm takim olarak çok sevindik, kazanmaya ihtiyacimiz vardi. Çok sükür kazandik. Tüm ülkenin Cumhuriyet Bayrami’ni kutluyorum. Hepimiz için önemli bir bayram. Bugün de gol atmak ve yarin bayrami kutlayacak olan benim için çok özel ve degerli” seklinde konustu.

Uzun süredir oynamamasinin sorulmasi üzerine 27 yasindaki futbolcu, “Tüm takim arkadaslarim ve Okan hocam güvendi ve sans verdi. Ona da çok tesekkür ediyorum. Bir baski yoktu üzerimde. Zaten haftalardir hak ediyoruz kazanmayi. Bugün de 3 puani aldik. Insallah önümüzdeki haftalarda da devam ettirecegiz” diye cevap verdi.

Sol bekteki rekabet için ise Emre Tasdemir, “Hepimiz özel oyunculariz, Galatasaray’da oynuyoruz. Hocamizin takdiri. Bizim kendimizi her zaman hazir tutmamiz gerekiyor” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA