Dan Petrescu Açiklamasi 'Iyi Bir Maç Olmadi'

CFR Cluj Teknik Direktörü Dan Petrescu, UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu 5. hafta maçinda DG Sivasspor’a 3-0 maglup oldugu maçin ardindan, “Sonuç olarak iyi bir maç olmadi. Ilk yari iyi oynadik ama gol atmadik. Ofsayttan da gol yedik. Ilk maçta da oldugu gibi yine hakem hatalari oldu” dedi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu 5. maçinda deplasmanda Sivasspor’a 3-0 maglup olan CFR Cluj’da Teknik Direktör Dan Petrescu, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulundu.

Petrescu, “Sonuç olarak iyi bir maç olmadi. Ilk yari iyi oynadik ama gol atmadik. Ofsayttan da gol yedik. Ilk maçta da oldugu gibi yine hakem hatalari oldu. Ikinci yari oyuna güzel basladik, hatta bos kaleye gol atmadik. 2-0’dan sonra da gardimiz düstü. Bizim yakaladigimiz pozisyonlari degerlendirmemiz lazimdi. Sivasspor’un da savunmasi çok iyiydi. Son sansimiz Ballkani maçini kazanmak. Ballkani maçini kazandigimiz takdirde tur atlayacagiz. Mutlaka Ballkani maçini kazanacagiz” dedi.



“Tek hedefimiz Ballkani maçi”

Bir gazetecinin, “Bu takimi nasil düzene sokacaksiniz?” seklindeki sorusuna Petrescu, “Bu maçi kaybetmis olabiliriz. Ben takimima sonuna kadar güveniyorum. Takimin moralini yüksek tutacagiz. Bizi zor bir fikstür bekliyor. Bizim su an tek hedefimiz persembe günü oynayacagimiz Ballkani maçini kazanmak. Bu maçi kazandigimiz takdirde bizi güzel günler bekliyor” yanitini verdi.

“Sivas çok güçlü bir takim”

Bir basin mensubunun, “Böyle kötü bir sonuç bekliyor muydunuz?” sorusuna ise Petrescu, “Kesinlikle böyle bir sonuç beklemiyordum. Bu grup sürprizlerle dolu. Ballkani bu grubun sürpriz takimi. Sivas bu grubun en iyi takimi. Sivas gerçekten çok güçlü takim. Çok iyi oyunculari var. Örnek verecek olursak Max Gradel çok iyi. Benim Sivas’a karsi kaybetmem normal. Ben Kayserispor’u çalistirdigimda Sivas bizi çok zorladi. Sivas ile oynadigimiz maçlarin hepsini kaybettik. Sivasspor’a basarilar diliyorum” cevabini verdi.

Kaynak: İHA