Adana Demirsporlu Futbolcular 'Takim Olarak Iyiyiz' Mesajini Verdi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor’da Badou Ndiaye ve David Akintola, Kayserispor deplasmani öncesi basin mensuplarina yaptigi açiklamada takim olarak iyi durum olduklarini belirttiler.

Spor Toto Süper Lig’in 12’inci haftasinda Adana Demirspor, deplasmanda Kayserispor ile karsilasacak. Adana Demirspor’un, Kayserispor deplasmani için hazirliklari devam ederken Badou Ndiaye ve David Akintola basin mensuplarina açiklamalarda bulundu.

“Her zaman daha iyisinin olabilecegini düsünen bir yapim var”

Her seyin çok iyi gittigi dile getiren Badou Ndiaye, ”Ben her zaman daha iyisinin olabilecegini düsünen birisiyim. Iyi gidiyor diyebilirim isler bizim için. Her zaman daha iyisinin olabilecegini düsünen bir yapim var. Tabiki daha iyi olabilirim. Kendi potansiyelimi biliyorum ve kendimi taniyorum ama simdiye kadarki isle ilgili mutsuz oldugumu söyleyemem ama tam anlamiyla da henüz mutluyum diyemeyebilirim” dedi.



“Takimdaki hava gerçekten çok iyi”

Hedefinin her zaman bir sonraki maçta daha iyi olabilmek oldugunu vurgulayan Ndiaye,” Bir önceki maçi unutup bir sonrakinde daha iyi olup üzerine koyabilme hedefim var. Takim olarak pozisyon yakalamak aslinda zordur ama biz bunlari sagliyoruz. Mesela geçen haftada yasadigimiz örnek gibi pozisyonlari yakaladik. Ama firsatlari degerlendiremedik. Biz bu sekilde devam ettigimiz sürece zaten her sey bizim elimizde. Hepimizde bu potansiyel bu kalite zaten var. Onun disinda takimdaki arkadasliga gelecek olursak takimdaki hava gerçekten iyi. Çok iyi karakterler var, atmosfer çok iyi. Herhangi bir sorun yasamiyoruz” diye konustu.



“Takim olarak iyi basladik”

Sezona iyi basladiklarini söyleyen David Akintola, ”Zaten ligin de tepesinde yer aliyoruz. Birkaç haftadir liderdik. Genel olarak iyi basladigimizi söyleyebiliriz. Bu seneki performansima gelecek olursak süre yakaladikça daha iyi oynamaya basladigimi hissediyorum. Hocamizin da bana güveni tam. Bu güveni de kendi özgüvenimle beraber ekleyince sahada elimden gelenin en iyisini yapmaya çalisiyorum. Rakiplere gelince genel olarak rakipler hizli oyunculardan korkar ve çekinir. Bende bu silahi kullanarak takimima yardimci olmaya çalisiyorum, elimden geleni yapmaya çalisiyorum” dedi.

Kaynak: İHA