Vincenzo Montella Açiklamasi ' Takimin Performansindan Dolayi Çok Mutluyum'

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Konyaspor beraberligi üzdügünü dile getirerek, ”Gösterdigimiz performans sonrasinda açikçasi herkes üzgündü. Biliyorsunuz, futbolda bazen çok üretir sonuç alamazsiniz” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 12.haftasinda evinde Konyaspor ile 1-1 berabere kalan Adana Demirspor, Pazar günü saat 17.00’de deplasmanda oynayacagi Kayserispor maçinin hazirliklarina devam ediyor. Adana Demirspor Tesisleri’nde Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde hazirliklarini sürdüren mavi-lacivertli ekip, antrenmanlara isinmayla basladi.

Kosuyla devam eden idman, pas organizasyonlari, dar alan oyunu ve Kayserispor maçinin taktik çalismasiyla tamamladi.

Basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Vincenzo Montella,” Aslinda böyle bir beraberlik almak maç sonunda bizi üzdü. Çünkü oynadigimiz ve gösterdigimiz performans sonrasinda açikçasi herkes üzgündü. Ama biliyorsunuz, futbolda bazen çok üretirsiniz ancak sonucu alamazsiniz. Beraberlikle yetinmek zorunda kaldik. Gerçekten takimin performansindan dolayi çok mutluyum. Herkes sonuna kadar mücadele verdi. Böyle oynarsak futbolda biliyorsunuz, bu tarz performans gösterirseniz kolay kolay da maç kaybetmesiniz. O yüzden pozitif bir maçti aslinda bunu söylemek istiyorum” dedi.



“Zorlu bir deplasman olacak”

Suan siralamada 2’inci olduklarini ancak siralamayi bakmaksizin yollarina devam ettiklerini dile getiren Montella,” Bizim kendi yolumuza bakmamiz gerekiyor. Biz bu sekilde performanslari üretmek zorundayiz ve orada olmak zorundayiz. O yüzden kim ne yapti ne etti önemli degil. Suan da zorlu bir deplasmana gidiyoruz. Son 6 maçta 13 puan toplayan Kayserispor’a karsi bir maç oynamaya gidiyoruz. Son iki maçini da iki galibiyetle kapatan bir deplasmanimiz olacak. Baktiginizda 13 puanin son 2 maçi da kendi kazandigi maçlarda Galatasaray’i yenerek iki galibiyeti var. O yüzden zorlu bir deplasman Olacak. Ama biz kendi kendi yolumuza bakacagiz ve tabii ki de gelismek zorundayiz. Gelisime açik bir takimiz ve daha da fazla geliserek kendi futbolumuzu en iyi seviyeye tasimamiz gerekiyor” diye konustu.



Montella son olarak, ”Takimi saha ya dizecegim zaman hangisi bize daha faydali olur onun düsüncesiyle hareket ediyorum. Tabii ki de oynayanlari saygi duyulmasi gerekiyor ve oynamayanlara da çok saygi duyulmasi gerekiyor. Çünkü herkes burada mücadele veriyor. Su ana kadar Fenerbahçe’nin arkasinda ikinci en iyi forvet hatti biz de takimsal olarak, rakamsal olarak baktiginizda ligin ikinci en çok gol atan takimiyiz” dedi.

Kaynak: İHA