Sampiyonlar Kupalari Baskan Tütüncü'ye Götürdü

Kepez Belediyesi Spor Kulübü formasiyla katildiklari ilk turnuvada 1 Türkiye, 2 uluslararasi sampiyonluk kazanan hentbolcular, kupalarini Baskan Hakan Tütüncü’ye takdim etti

Kepez Belediyesi Spor Kulübü’ne transfer olur olmaz katildiklari ilk turnuvadan 1 Türkiye, 2 uluslararasi sampiyonluk kazanan hentbolcular, kupalarini Kepez Belediyesi Baskani Hakan Tütüncü’ye götürdü. Önceki yillarda Nadire Konuk ve Ali Oguz Konuk Ortaokulu Takimi olarak iki kez okullararasi Türkiye sampiyonu olan hentbolcu kizlar, Alanya’da düzenlenen Türkiye Kulüplü Minikler Sampiyonu ve 27. Uluslararasi Ramazan Demirci Açik Alan Hentbol Turnuvasi’nda 2007-2008 ile 2009-2010 yas sampiyonu oldu.

“Destekçiniz olacagiz”

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Baskani Hakan Çatal, Hentbol Sube Sorumlusu Mustafa Simsek, Basantrenör Sertan Sarpas ile birlikte Baskan Tütüncü’yü ziyaret eden takim, kendilerinden 2 yas büyük ve tecrübeli takimlara karsi zafer kazanmis olmanin gururunu anlatti. Kulübün imkanlarini öncelikle kadinlara sunulmasi talimati verdigini belirten Tütüncü, hentbolcu çocuklarin ellerini tek tek sikip tebrik etti. Sporcular ile birlikte ögle yemegi yiyen Tütüncü, ‘Siz spor yapmaya gönül verdikçe, belediye olarak hep destekçiniz olacagiz’ dedi.

Kaynak: İHA