Muratpasa'nin Sultanlarindan Anlamli Pankart

Muratpasa Belediyespor kadin voleybol takimi, 3-1’lik setlerle galip ayrildigi AVR Atletik CI Group Bornova karsilasmasina “Son olsun. Scooter kazalari önlensin” yazili pankartla çikti

Muratpasa’nin Sultanlari, Kadinlar Volebol 1. Ligi 2. haftasinda seyircisi önündeki ilk maçina çikti. Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda oynanan karsilasmada Muratpasa, AVR Atletik CI Group Bornova’yla karsi karsiya geldi.

Muratpasa maça, Antalya’da yasanan ve liseli 2 arkadasin öldügü scooter kazasi dolayasiyla “Son olsun. Scooter kazalari önlensin” yazili pankartla çikti. Sakatliklari dolayisiyla 4 oyuncusu eksik olan Muratpasa, maçi 3-1’lik setlerle kazandi. Karsilasmayi, Muratpasa Belediye Baskani Ümit Uysal da takip etti.

Son derece çekismeli geçen maçin ardindan Basantrenör Ali Kamberoglu, “Geçen sezon kendi sahamizda hiçbir sekilde maç kaybetmemistik. Hem onun anlami vardi hem de kendi sahamizda galibiyetle baslamak istiyorduk. Bu olumsuz sartlara ragmen bu maçi aldigimiz için çok mutluyuz gerçekten. Kizlara tek tek tesekkür ediyorum” diye konustu.

Muratpasa’nin Sultanlari, galibiyeti taraftarlarla birlikte kutladi.

Kaynak: İHA