Gedizli Sporculardan Atletizm Basarisi

Kütahya’da düzenlenen Cumhuriyet ve Atatürk’ü Anma kosusu çerçevesinde Gedizli sporcular göz doldurdu.

Cumhuriyet kosusuna katilan ve Gediz Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü tesislerinde yarismalara hazirlanan Yildiz Erkeklerde Ismail Can Ünlü, Küçük erkeklerde Ersel Öztürk il birincisi oldu. Küçük kizlarda ise Yagmur Keçeci il dördüncüsü oldu. Samet Karadag ve Nazli Uluten kategorilerinde dördüncü olarak Ankara’da yapilacak olan Türkiye sampiyonasina katilmaya hak kazandilar.

Nazli Uluten ikinci, Genç Kizlarda MNA Anadolu Lisesinden Sila Ata birinci, Büsra Güney ikinci olurken, Genç Erkeklerde Harun Simsek birinci oldu.

Dereceye giren ögrencilerin 10 Kasim’da Ankara’da yapilacak olan Atatürk kosusunda Kütahya’yi temsil edeceklerini belirten Gediz Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Muhammed Keskin, gençleri spora tesvik için ellerinden geleni yaptiklarini belirterek, "Bu amaç için kurumlarimizla isbirligi içinde çalismalarimiza devam ediyoruz. Organizasyona katilan ve dereceye giren ögrencilerimiz tebrik ediyor, emegi geçen beden egitimi ögretmenlerimize tesekkür ediyorum. Her geçen gün Gedizli sporcularimiz basarilarini arttirarak devam ediyorlar. Basarilarimiz artarak devam edecek ” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA