CFR Cluj Baskani Cristian Balaj, Sivasspor Camiasindan Özür Diledi!

CFR Cluj Baskani Cristian Balaj, dün Teknik Direktör Riza Çalimbay’in basin toplantisinda Romanyali bir gazetecinin, ‘Sivasspor gibi küçük bir takimin Romanya’da defalarca sampiyonluk yasamis CFR Cluj karsisinda nasil bir futbol sergileyecek?’ sorusu ile ilgili, “Romanyali gazetecinin hakaret sayilabilecek sorusu yüzünden Romanya spor camiasi adina sizden özür diliyorum. Bu sorudan biz de rahatsiz olduk” dedi.

Sivasspor Kulübü Baskani Mecnun Otyakmaz ve CFR Cluj Baskani Cristian Balaj, kirmizi-beyazli kulübün resmi internet sitesine ortak açiklamada bulundu.

Baskan Otyakmaz, CFR Cluj ile deplasmanda oynadiklari ilk maçta ev sahipliginden dolayi CFR Cluj yönetimine tesekkür ederek, “Romanya’da bizi çok güzel misafir ettiler. Biz de burada elimizden geldigince onlari iyi bir sekilde misafir etmeye çalisacagiz” ifadelerini kullandi.

“Biz dostluga bakiyoruz”

Sivasspor ile CFR Cluj arasinda oynanacak mücadele öncesi dün düzenlenen basin toplantisinda Romanya’dan gelen gazetecinin, ‘Sivasspor gibi küçük bir takimin Romanya’da defalarca sampiyonluk yasamis CFR Cluj karsisinda nasil bir futbol sergileyecek?’ sorusunun absürt buldugunu belirten Otyakmaz, “Bizim için o tür sorularin hiçbir önemi yok. Biz CFR Cluj takiminin bize karsi olan muhabbetine ve dostluguna bakiyoruz. Gerçekten onlara her anlamda tesekkür ediyoruz. Bu tür soruya maruz kaldigimiz için Cluj yönetiminden rahatsiz olmamiz mümkün degil” diye konustu.



Cristian Balaj: “Bizde rahatsiz olduk”

CFR Cluj Baskani Cristian Balaj ise Sivasspor Kulübü Baskani Mecnun Otyakmaz’a tesekkür ederek, grupta aldiklari sonuçlar için de Sivasspor’u tebrik etti. Cristian Balaj, “Kendimizi Cluj da gibi hissettik. Sivas halkinin ve Sivasspor yönetiminin yaklasimi takdire yasan. O yüzden biz burada kendimizi çok iyi hissettik. Sizinle ayni grupta oldugumuz için kendimizi sansli hissediyoruz. Romanya spor camiasi adina sizden özür diliyorum gazetecinin hakaret sayilabilecek sorusu yüzünden. Bu sorudan biz de rahatsiz olduk. Sivas gibi büyük bir sehre geldigimiz için de çok mutluyuz. Sivas güzel ve büyük bir sehir çok da begendik. Romanya’ya döndügümüz zaman sizler adina çok güzel seyler söyleyecegiz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA