Çarsamba Ragbi Grubu Lider Tamamladi

Çarsamba Belediyespor Kulübü Büyük Erkek Ragbi Takimi, Türkiye 15’li Ragbi Ligi Karadeniz Grubu 1.lik müsabakasini kazanarak grubu lider olarak tamamladi.

Türkiye 15’li Ragbi Ligi Karadeniz Grubu 1.lik müsabakasinda Çarsamba Belediyespor Kulübü Büyük Erkek Ragbi Takimi ile Güneysu Spor Kulübü Ragbi Takimi karsilasti. Çarsamba Belediye Spor Kulübü Ragbi Takimi deplasmanda Güneysu S.K’yi 10-5 skorla yenerek Karadeniz Grubu’nu lider olarak tamamladi.

Çarsamba Belediyespor Kulübü Büyük Erkek Ragbi Takimi Antrenörü Erkan Göral, "2022 yilinda Çarsamba Belediye Spor Kulübü olarak ilk kez Türkiye Büyük Erkekler 15 Ligine katildik. Kadromuzun çogunlugunu alt yapidan gelen sporcularimiz olusturuyor. Genç bir kadroya sahibiz. Karadeniz grubunu lider olarak tamamlamak gurur vericidir. Hedefimiz Türkiye 15’li Ragbi Ligi’nde Çarsambamizi en iyi sekilde temsil ederek milli takimlara sporcu kazandirmaktir. Çarsamba Belediye Baskanimiz Halit Dogan’a, sporcularimiza ve takimimiza vermis oldugu desteklerden ötürü çok tesekkür ederiz" dedi.

Kaynak: İHA