Boluspor, Adanaspor Maçinda 3 Puan Hedefliyor

Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafirtinalar, evinde oynayacagi Adanaspor maçiyla ilgili olarak, “Kolay bir maç olmayacak. Onlar da dinamik bir takim. Kolay kazanamiyorlar ama kolay da kaybetmiyorlar“ dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 11. haftasinda Adanaspor’u konuk edecek Boluspor hazirliklarini sürdürüyor. Teknik Direktör Sait Karafirtinalar yönetiminde tesislerde antrenmanlarina devam eden kirmizi-beyazli ekip, maç gününe kadar teknik ve taktik çalismalarla sahadan 3 puan almak için ter döküyor.

Takimda Gökhan Alsan’in sakatligi disinda bir sikintilarinin olmadigini söyleyen Teknik Direktör Sait Karafirtinalar, “Ligde kolay maç yok. Içeride disarida fark etmiyor. Içerideki maçlar daha zor geçiyor. Bunu daha önce gördük. Gökhan Alsan’in sakatligi var. Onun disinda sakat ve cezali oyuncumuzu yok. Balde de hazirlaniyor. Hafta sonu onunla ilgili karar verecegiz. Onun disinda bir sikintimiz yok” diye konustu.



“Oyunu aldik ama skoru alamadik”

Samsunspor karsisinda alinan 1 puani degerlendiren Karafirtinalar, “Son dakikada gelen golle alinan 1 puan çok önemli. Ama oyunun karsiliginda bizim 3 puan almamiz gerekiyordu. Ilk yari ve ikinci yarinin baslarinda o golleri yemeseydik 95 dakikada geride oynadik. Bu kolay bir sey degil. Oyuncular inanilmaz bir mücadele gösterdi. Oyunu aldik ama skoru alamadik. Beraberlik maçtan önce sevindirici bir sey olabilirdi ama maçtan sonra bu oyunla 3 puani kaçirdigimizi düsünüyorum” ifadelerini kullandi.

“Kolay bir maç olmayacak”

Adanaspor maçinin zor geçecegini ifade eden Sait Karafirtinalar, sözlerini söyle tamamladi:

“Adana bizden sonra yeni bir yapilanmaya girdi. Geçen sene oynayanlardan sadece 3 tane 11’de oynayan var. Kolay bir maç olmayacak. Onlar da dinamik bir takim. Kolay kazanamiyorlar ama kolay da kaybetmiyorlar. 2 maç kaybetmis ve çok beraberlik almis bir takim. Son maçini da kazanmis moralli bir Adana’yla oynayacagiz. Içeride biz her zamanki oyunumuzu oynayip, alan baskilariyla onlari rahatsiz ederek 3 puani almak isteyecegiz. Insallah da basarili oluruz.”

Kaynak: İHA