Kemer Cumhuriyet Bayramini Coskuyla Kutlayacak

Kemer Belediyesi, cumhuriyetin kurulusunun 99’ncu yilini coskuyla kutlamaya hazirlaniyor. 200 metre uzunlugunda Türk bayragi ile kortej düzenleyecek olan Kemer Belediyesi, kortejin hemen ardindan cumhuriyet coskusunu Koray Avci konseri ile sürdürecek.

Kemer Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulusunun 99’ncu yil dönümünü coskuyla kutlamaya hazirlaniyor. Kemer Belediyesi’nin tüm hazirliklarini tamamladigi 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami kutlamalari, Kemer Cumhuriyet Meydanindan fener alayi ile baslayacak. Cumhuriyet Meydanindan baslayacak olan fener alayi, Atatürk, Liman, Deniz ve Onno Tunç caddelerinden sonra Ahmet Erkal Spor Tesislerinde sona erecek. Fener alayi sirasinda Cumhuriyetin kurulusunun 99’ncu yil dönümüne özel 200 metrelik Türk bayragi açilacak ve tüm Kemer kirmizi beyaza bürünecek.

Fener alayindan sonra ünlü sanatçi Koray Avci bir konser verecek. Cumhuriyetin kurulus yil dönümünü kutlayacak olan Kemer halki, sanatçi Koray Avci ile de keyifli bir aksam yasayacak. Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu, yaptigi açiklamada, Cumhuriyet Bayramini Kemer’de coskuyla kutlamaya hazirlandiklarini söyledi.



Kemer Belediyesi olarak tüm hazirliklari tamamlamak üzere olduklarini belirten Belediye Baskani Topaloglu, “Cumhuriyet, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliginde birçok bedel ödenerek kurulmustur. Cumhuriyet, Türk milletinin tarihindeki en büyük mücadeledir. Cumhuriyetimizin kurulusunun 99’ncu yil dönümünü Kemer’imizde coskuyla kutlayacagiz. Tüm hazirliklarimizi tamamliyoruz. Kutlamalar çerçevesinde sanatçi Koray Avci da bir konser verecek. Tüm Kemer halkimizi kutlamalara davet ediyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA