Valerien Ismael Açiklamasi 'Sok Edici Bir Durum, Beklentimiz Tabii Ki Bu Degil'

Besiktas Teknik Direktörü Valerien Ismael, A. Hatayspor maçinin ardindan yaptigi açiklamada, “Sok edici bir durum, beklentimiz tabii ki bu degil” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 11. hafta maçinda deplasmanda karsilastigi A. Hatayspor’a 2-1 maglup olan Besiktas Teknik Direktörü Valerien Ismael, mücadele sonrasi basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Sok edici bir durum oldugunu ve herkesin kendi sorumlulugunu almasi gerektigini aktaran Ismael, “Çok çok üzgünüz. Sok edici bir durum. Beklentimiz tabii ki bu degil. Bu durumu asla beklemiyorduk. Iyi basladigimiz bir maçi kaybettik. Herkesin kendi sorumlulugunu almasi gerekiyor. Ben hoca olarak kendi sorumlulugumu aliyorum. Bazi futbolcularimizin Besiktas’ta oynamanin ne demek oldugunu daha iyi anlamasi lazim. Kendilerinden beklentimiz daha fazla. 1-0’dan sonra oyunu daha iyiye götürebilecek istegi, arzuyu, tutkuyu gösterip, ikinci golü atabilirdik. Bu olmadi, genel itibariyle çok üzgünüz. Üzgün olmaktan da öte sok içerisindeyim, sok içerisindeyiz” dedi.

Istifa sorusu ile ilgili olarak bugün bütün elestirileri kabul etmeleri gerektigini belirterek, “Dedigim gibi beklentimiz birinci golden sonra ikinci golü bulmakti. Biz hep bunu konusuyoruz. 20. dakikadan sonra maç 1-0 iken maçi tutamazsiniz. Bunu Giresun maçinda örnegi de yasadik. Ben her zaman birinci golden sonra iki ve üçü isterim. Rakibin maça ortak etmemek için skoru her zaman daha yükseltmek isterim. Dogru seyleri yaptigimizda bu olur. Bugün bunu yapamadik. Erken zamaninda pasif kaldik maçin erken anlarindan itibaren pasif kaldik. Maçla ilgili planimiz bu degildi. Diger konuya gelirsek taraftar olsam ben de bugün son derece üzgün, sinirli olurdum. Bugün her elestiriyi kabul etmemiz gerekiyor. Ben kabul ediyorum. Ben kazanmayi isteyen bir insanim. Ben kazanan bir insanim. Ben de taraftar olsaydim bu tarz bir günden sonra mutsuz ve sinirli olurdum. Ben de takima kizardim. Elestirileri kabul etmek lazim” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA