Lütfü Savas Açiklamasi 'Herkes Hatayspor Düser Diye Bekliyordu'

Hatayspor Kulübü Onursal Baskani Lütfü Savas, Besiktas’i 2-1 yendikleri maç sonrasi yaptigi açiklamada, Hatayspor’un çikisinin devam edecegini belirtti.

Hatayspor Kulübü Onursal Baskani Lütfü Savas, Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasinda sahalarinda Besiktas’i 2-1 maglup ettikleri maç sonrasi, çikislarinin devam edecegine ve ligi üst siralarda bitireceklerine inandigini kaydetti.

Iki takimin da kazanma arzusuyla sahaya çiktigini aktaran Savas, “Biz daha 1. dakika dolmadan çok sürpriz bir gol yedik. Rakip, ilk 20-25 dakika tempolu ve bizim sahamizda top oynadi. Ondan sonra da kontrataklarla biz rakip sahayi zorlamaya basladik. Ikinci yarinin baslarinda güzel bir gol attik. Ikinci yari kontratak oynamis gibi göründük ama daha çok pozisyona giren, golü arayan takim bizdik. Bugün biz asagilardan çikmak için çaba sarf ediyorduk. Herkes Hatayspor düser diye bekliyordu. Türkiye’de her sey düsebilir, dolar, altin, avro, enflasyon düsebilir ancak Hatayspor düsmez. Bundan sonra ekibimiz çikisa devam edecektir. Her sene oldugu gibi üst siralarda ligi bitirecektir" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA