Yüzlerce Taraftar Maça Giremeyince Kavga Çikti

Bilet basilmadigi için stada giremeyen Kocaelispor taraftarinin tepkisi sirasinda kalabaligin arasinda kalan kiz çocugunun kolu ezildi. Tepki gösteren baba, “Biletimiz var, içeri giremiyoruz. Çocugumun eline basildi ancak içeri girebildik” dedi.

Kocaeli Stadi’nda, Kocaelispor ile Adiyaman FK arasinda oynanan TFF 2. Lig maçinda bilet sorunu nedeniyle içeri giremeyen yüzlerce taraftar kulübe tepki gösterdi. Maç baslamasina ragmen disarda kalan taraftarlar ile görevliler arasinda tartisma çikti. Gergin anlarin yasandigi dakikalarda kargasa arasinda kalan Yasin Karabulut ve küçük kizi ezilme tehlikesi yasadi. Maç basladiktan yaklasik 25 dakika sonra taraftarlar güney kale arkasindan tribünlere alindi ancak gergin anlar sirasinda kalabalik arasinda kalan kiz çocugunun kolu ezildi. Yaralanan çocuk stada alindi ve saglik ekiplerince müdahale edildi.

“Kolu ezilince mi girmeliydik?”

Kocaelispor’un maçini izlemek için bilet alarak maça geldiklerini ancak uzun süre içeri giremediklerini anlatan Yasin Karabulut, “Biletimiz var. Içeri girecegiz, giremiyoruz. Biletler basilmadi. Taraftarin yarisi disarda bekliyor. Birileri çocugun üzerine, eline basti da içeriye girebildik. Bu çocuk bu yasta bu eziyeti çekmek zorunda degil. Deplasmanda da degiliz, kendi sahamiza girmeye çalisiyoruz. Giseler kapali, bir tane bilet yok” dedi.

Kaynak: İHA