Hüseyin Eroglu Açiklamasi 'Kazanmayi Hak Ediyorduk, Berabere Kaldik'

SAMSUN – Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroglu, kazanmayi hak ettikleri maçta son dakikada yedikleri golle berabere kaldiklarini söyledi.

Iki Karadeniz temsilcisinin mücadelesinde Samsunspor ile Boluspor 2-2 berabere kaldi. Maç sonu basin toplantisinda konusan Hüseyin Eroglu, karsilasmayi degerlendirdi.

“Kazanmayi hak ettigimiz maç berabere bitti”

Üzücü bir puan kaybi yasadiklarinin altini çizen Hüseyin Eroglu, “Kendi sahamizdaki maça iyi hazirlandik. Oyuna iyi baslayip, skoru bulduk. Skoru arttiracak anlar geldi ama degerlendiremedik. Ikinci yari golü bulduktan sonra geri yaslandik. Önde top tutmayi basaramadik. 3-1’i yakalasak bizim için daha iyi olacakti. Son dakikada yedigimiz golle kazanmayi hak ettigimiz maç berabere bitti. Hakem taktir haklarini rakipten yana kullan Oyun anlaminda iyi oynamadik. Maçi çevirmek anlaminda pozisyonlar geldi ama degerlendiremedik. 2-1’i korumak için çok yaslandik. Daha güçlü oyun oynamamiz lazim. Tempoyu arttirmamiz lazim. Gücümüzü hissettirmemiz lazim. Puan kaybettigimiz için üzgünüz” dedi.

Kaynak: İHA