Hasan Çavusoglu Açiklamasi 'Hatalar Futbolun Içerisinde Var'

Alanyaspor Baskani Hasan Çavusoglu, Galatasaray ile oynanan müsabakanin ardindan hatalarin futbol içerisinde her zaman oldugunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasinda Galatasaray ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Corendon Alanyaspor’da Baskan Hasan Çavusoglu, müsabakanin ardindan basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Galatasaray’in müsabaka öncesinde kendilerini yemege davet etmesinden dolayi tesekkür eden Çavusoglu, “Galatasaray taraftarinin Cumhuriyet’in kurulusunun 100. yili koreografisine de tesekkür ederim. Futbol sahada oynaniyor, maça iyi baslamadik. Iki tane güzel ikram yapti oyuncularimiz. Futbolda bunlar var. Çok basit hatalardi. Ilk yari çekismeli geçti. Galatasaray büyük bir takim ve kulüp bu tartisilmaz. Taraftarlar da çok kalabalikti, takimlarini desteklemeye gelmisler. Ikinci yari hocamiz degisikliklerle basladi.

Rakibin bir kisi eksik kalmasiyla oyunun kontrolü bizdeydi. Bayagi pozisyon bulduk ve neticesinde 2-2 berabere bitti. Sahada oynayan her iki takim oyuncularini da tebrik ediyorum” dedi.



“Hatalar futbolun içerisinde var”

Müsabaka içerisinde yasanan hakem kararlariyla ilgili soruya cevap veren Hasan Çavusoglu, “Her zaman her yerde tepkiler olur. Herkesin hosuna gitmeyebilir. Bunlar futbolda olagan seyler. Hakemlerle alakali kararlarla en az konusan baskan benim. Futbolda hata hep olacak. Biz baskanlar, teknik heyetler ve futbolcular hepimiz hata yapiyoruz. Bunlar futbolun içerisinde var. Hata herkes için var. Hakemlerde islerini yapiyorlar, bazen dogru, bazen hata olabilir” diye konustu.



“Rakip eksik kalinca oyunu kontrol altina aldik”

Geçen hafta Antalyaspor maçinda da takimin iyi bir futbol oynadigini söyleyen Çavusoglu, “Bugün de iyi futbolun devamini bekliyorduk fakat maça iyi baslayamadik. Iki bariz hatadan maglup duruma düstük. Rakip eksik kalinca oyuncu degisiklikleriyle oyunu kontrol altina aldik” sözlerini sarf etti.

“Erden Timur’un görüslerine saygi duyuyorum”

Hafta içerisinde Galatasaray’in yaptigi açiklamalarla ilgili konusan Alanyaspor Baskani Çavusoglu, “Ben hiçbir baskanin, yönetimin açiklamalarla alakali yorum yapmam. Herkesin kendi görüsüdür, durusudur. Görüslere saygi duyarim. Katilirim katilmam ayri bir sey ama hiçbir zaman yorum yapmam. Erden kardesimiz de çok sevdigim birisi. Futbolu iyi takip eden birisi, onun görüsüne de saygi duyarim” dedi.

Kaynak: İHA