Baskan Tanfer, 'Gökhan Seven, Bilegi Bükülmez Gururumuz'

Erzurum Kent Konseyi Baskani Hüseyin Tanfer, Antalya’da düzenlenen Para Bilek Güresi Dünya Sampiyonasinda sol kol da altin madalya kazandiran Gökhan Seven’i tebrik etti.

Beraberinde Kent Konseyi Meclis Koordinatörü Abdullah Kelesoglu ile birlikte ziyaret eden Kent Konseyi Baskani Hüseyin Tanfer, Seven’in azimli basarili çalismasiyla basarisina her geçen gün yeni sampiyonluklar kazandirdigini ifade ederek: “Gökhan Seven kardesimizin bilegi bükülmez, dahi bir sporcumuzdur. Seven’i yakinen tanimamiz, kardesimizin Kent Konseyi Engelliler Meclisinin de üyesi olmasi bizlerin sevincini ikiye katlamistir. Bu basari adiminda desteklerini esirgemeyen Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Mehmet Sekmen’e tesekkür ediyorum. Ülkemizi uluslararasi sampiyonalarda temsil eden milli sporcumuzla gurur duyuyoruz. Göstermis oldugu bu üstün basari diger gençlerimiz için de örnek teskil etmektedir. Antalya’da aldiginiz basari ve ardindan sanli bayragimizi spor müsabakalarinda göndere çektirmesi ile millet olarak gögsümüzü kabartti. Gökhan Seven kardesimizi cani gönülden kutluyorum. Allah basarilarini daim etsin” seklinde konustu.

Milli sporcu Gökhan Seven ise, “Ülkemize madalya kazandirdigim için gururluyum, mutluyum. Beni yalniz birakmayan Kent Konseyimizin degerli il yöneticilerimize tesekkür ediyorum. Insallah, basarilarimi artirarak devam ettirecegim” dedi.

Kaynak: İHA