Altinordu Dolu Dizgin

Altinordu, Spor Toto 1. Lig’de üst üste üçüncü galibiyetini alarak alt siralardan kurtuldu.

Spor Toto 1. Lig’e istedigi gibi baslangiç yapamayan Altinordu, üst üste aldigi galibiyetlerle dikkatleri üzerine çekmeye basladi.

Tuzlaspor’u deplasmanda 1-0 maglup eden kirmizi-lacivertli takim, sahasinda da Samsunspor’u 2-1 yenerek tehlikeli bölgeden uzaklasmisti. Hafta içinde tamamen kendi Öz Kaynak Sistemi’nden kurulu bir takimla Sapanca Gençlikspor’u kupanin disina iten Altinordu, Spor Toto 1. Lig’in 10. haftasinda deplasmanda Denizlispor’u da 2-1 yenerek 12 puanla 12. siraya yükseldi. Maç sonunda Altinordu soyunma odasinda büyük sevinç yasandi.

Ahmet Ilhan Özek’ten müthis performans

Öte yandan Altinordu’da kaptan Ahmet Ilhan Özek de attigi gollerle adindan söz ettirmeye devam ediyor. Sakatliginin ardindan Tuzlaspor maçinin ikinci yarisinda formasina kavusan tecrübeli oyuncu, Tuzlaspor maçinda takimini galibiyeti getiren golü atan isim olmustu. Samsunspor maçinda da bir gol atan kaptan Ahmet Ilhan Özek, Denizlispor maçinda da iki gol birden atarak galibiyetin mimari oldu. Tecrübeli oyuncu ligdeki gol sayisini da 7’ye çikardi.

Ufuk Kahraman: “Deplasmanda nasil oynanmasi gerekiyorsa öyle oynadik”

Karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Teknik Direktör Ufuk Kahraman, “Rakibimizi çok iyi analiz ederek buraya geldik. Kolay maç olmayacagini biliyorduk. Düsündügümüz seyleri yapamadik ama iyi mücadele ettik. Deplasmanda nasil oynanmasi gerekiyorsa o sekilde oynadik ve karsilasmadan üç puanla ayrilmasini bildik” dedi.

Kaynak: İHA