ALG Spor Deplasmanda Rahat Kazandi Açiklamasi 0-4

Gaziantep ALG Spor, Kadinlar Futbol Süper Ligi 2022-2023 sezonu 2. haftasinda deplasmanda Karadeniz Eregli Belediyespor’u 4-0 maglup etti.

Sezonun ilk haftasinda Hatayspor ile 3-3 berabere kalan Gaziantep ALG Spor, ligin ikinci haftasinda deplasmanda karsilastigi Karadeniz Eregli Beledeyispor’u 4-0 maglup ederek ligdeki ilk galibiyetini elde etti. Ilk yariyi Mariem’in 6. ve 41. dakikada attigi gollerle 2-0 önde kapatan Sari-grili takim, ikinci yarida da üstünlügünü sürdürerek 51. dakikada Rose Bella ve 83. dakikada Dilek’in attigi gollerle sahadan 4-0 galip ayrilan taraf oldu.

Baskan Ali Gözcü’den takima tebrik

Ligin ilk haftasinda sanssiz bir sekilde 2 puan kaybettiklerini belirten Gaziantep ALG Spor Kulübü Baskani Ali Gözcü, "Kadinlar Süper Ligi ilk haftasinda öne geçmemize ragmen evimizde 2 puan kaybetmistik ama bu bizim için yola çikarken ufak bir yol kazasi oldu. Takimimiz Eregli deplasmaninda iyi bir oyun ortaya koyarak kazanmasini bildi ve bu galibiyetten dolayi teknik ekip ve tüm oyuncularimizi kutluyorum. Insallah taraftarlarimizin destegiyle ligde çikisa geçecegiz" diye konustu.

Kaynak: İHA