Sampiyon Pursaklar Belediye Spor

Pursaklar Kaymakamligi tarafindan düzenlenen Kurumlar Arasi Futbol Turnuvasi’nda Polisgücü’nü maglup eden Pursaklar Belediye Spor sampiyon oldu.

Pursaklar Belediye Baskani Ertugrul Çetin, Kaymakamlik tarafindan düzenlenen Kurumlar Arasi Futbol Turnuvasi’nin final müsabakasinda Pursaklar Belediye Spor ve Polisgücü maçini Ilçe Kaymakami Mehmet Yildiz ve çok sayida futbolseverle birlikte izledi.

Turnuva boyunca takimlarin kiyasiya mücadele ettigi turnuvada Pursaklar Belediye Spor, çekismeli geçen maçin ardindan Polisgücü’nü maglup ederek sampiyon oldu. Kaymakamlik Futbol Turnuvasi sampiyonu olan Pursaklar Belediye Spor takimina Ilçe Kaymakami Mehmet Yildiz tarafindan kupa ve madalyalari takdim edildi.

‘‘Kaymakamlik Futbol Turnuvasi güzel bir spor etkinligine sahne oldu’’

Kurumlar Arasi Futbol Turnuvasi’ndaki basarilarindan dolayi Pursaklar Belediye Sporcularini tek tek tebrik eden Baskan Ertugrul Çetin; ‘‘Pursaklar Kaymakamligi tarafindan düzenlenen Kurumlar Arasi Futbol Turnuvasi’nin sampiyonu Pursaklar Belediye Spor oldu. Kaymakamlik Futbol Turnuvasi güzel bir spor etkinligine sahne oldu. Kurumlarin kaynasmasina aracilik eden Pursaklar Kaymakamligimiza tesekkür ediyorum. Coskulu oyunlari ve hirslari ile kupayi belediyemize getiren çalisma arkadaslarimi tebrik ediyorum’’ dedi.

Kaynak: İHA