Mesut Bakkal Son Sözü Yönetime Birakti

Altinordu’ya 2-1 yenilen A. Denizlispor’da Teknik Direktör Mesut Bakkal, “Benim basimda bir yönetim var, sakinlestikten sonra karar verecegiz” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 10. haftasinda evinde karsilastigi Altinordu’ya 2-1 yenilen A. Denizlispor’da Teknik Direktörü Mesut Bakkal, maçin ardindan açiklamalarda bulundu. Sezon basindan bu yana en iyi futbolu seyrettigini belirten Bakkal, istatistiklere ragmen yenildiklerini söyledi.

Bakkal, “Geldigim günden beri belki sezonun en iyi futbolunu oynayan oyuncu grubu var. 3 tane genç, Samet, Berkant, Oguzhan. Zaten en basta herkes bazi seylerin sikintili oldugunu biliyordu. Önce maçi degerlendirmek gerekirse son haftalarda keyif aldigim en iyi maçlardan bir tanesi. Önemli olan sonuç, herkes ona bakiyor. Topla oynamaya baktin mi yüzde 65 ve yüzde 35 gibi oyun ve iki tane direkten top ile 2 tane pozisyon. Rakip ceza sahada topla bulusma 39, rakibin 7. 36 tane orta, ikili mücadelelerde 60’a 30, saha da olan bir takim. Dün idmanda hiçbir sey yokken Ömer’in arka adalesinde sakatligi oldu. Özer’in ve Mayi’nin sakatligi sürüyor. Isinmadan Leo’nun kaburga kiriginin tekrar ortaya çikmasi, ben söylemistim belli sartlarda mücadele ediyor” diye konustu.



“Benim gitmem veya kalmam sorun degil”

Oynanan iyi futbol ve mücadeleye ragmen iyi sonuçlar alamadiklarin dikkat çeken Mesut Bakkal, “Kit kanaat oyuncu grubuyla devam ediyoruz. Herkesin tepkisini dogal karsiliyorum. Samet’i ilk defa oynattik ve Berkan’in gösterdigi performans Denizli için büyük kazanç. Sezon basinda basladigimiz olusumda bu kötü gidisat vardi. Benim basimda bir yönetim var. Bugün gideriz, benim gitmem veya kalmam sorun degil. Sahadan mücadele ve oynanan oyun olmasa kabul edecegim. Yönetim var karar verir. Sonuçlarin iyi oldugunu kimse demiyor, direniyoruz. Bugün oyun olarak çocuklarima helal olsun diyorum. Geçen sene buraya geldigimde de kimse bu takim kurtuluyor demiyordu, herkes köseye kaçiyordu. Bir gerçek var 15 kisi çikiyoruz. Denizlispor’dan farkli takim olsa sezon basinda giderdim. Su anda biz bir sakinlesip bakacagiz ve ondan sonra karar verecegiz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA