Abdullah Avci Açiklamasi 'Iyi Yoldayiz, Iyi Gidiyoruz'

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avci, bordo-mavili takimin evinde 30 maçtir yenilmedigini belirterek, “Özellikle bu üç puanin sampiyonluk yarisinda ileride ne kadar degerli oldugunu daha iyi anlayacagiz” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasinda Trabzonspor, DG Sivasspor’u konuk etti. Mücadele ev sahibi ekibin 1-0 üstünlügü ile tamamlandi. Maçin ardindan degerlendirmelerde bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avci, basit top kayiplari verdiklerini dile getirerek, “30 maçtir yenilmiyormusuz, bunu yeni ögrendim içeride. Bunlari takip etmiyorum ama hepsini bir gün toplayacagim. Bu sezon 17 veya 18. maçimizi oynuyoruz en iyi 15 dakika oynadik. Rakip istedigi gibi bize temas edemedi, basit oynuyorduk ve orada da golü bulduk. Rakip de bu süreden sonra biraz daha tepkili oynadi ve üzerimize geldi. 20 dakika iyi gitmisti sonrasinda ayni oyunu devam ettirmek gerekirken, basit top kayiplari verdik. Ilk yari Ugurcan’in kurtardigi ve direkten dönen top vardi. Ikinci yari zor bir rakibe karsi oyunu kopartmak istedik. Rakibe ikinci yari bir sey vermedik. Takimim orada çok iyi durdu. Özellikle bu üç puanin sampiyonluk yarisinda ileri de ne kadar degerli oldugunu ileri de çok daha iyi anlayacagiz. Iyi yoldayiz, iyi gidiyoruz” seklinde konustu.

Taraftarlarla çok daha güçlü olduklarini kaydeden Avci, “Bu oyun artik çok zorlasti. Belki çok daha farkli bir oyun bekliyor olabilirler. Biz taraftarimizla çok daha güçlü oluyoruz. Geçen sene her seyi beraber yaptik. Onlari bundan sonra daha çok burada görmek istiyorum ve davet ediyorum” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA