Ufuk Sarica Açiklamasi 'Kötü Günümüzdeydik Ve Bunu Düzeltmek Için Çalisacagiz'

Pinar Karsiyaka Basantrenörü Ufuk Sarica, iç sahada 83-72 kaybettikleri TOFAS maçinin ardindan yaptigi açiklamada kötü günlerinde olduklarini belirterek bunu düzelmeye çalisacaklari söyledi. Sarica, maçtaki hakem yönetimi hakkinda da konusarak, "Hakemlerin bugün Pinar Karsiyaka’ya saygi göstermediklerini düsünüyorum" dedi.



Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin dördüncü haftasinda Pinar Karsiyaka, konuk ettigi TOFAS’a 83-72 maglup oldu. Maçin ardindan Pinar Karsiyaka Basantrenörü Ufuk Sarica, degerlendirmelerde bulundu.

Sarica’dan maç degerlendirmesi

Ufuk Sarica, lig boyunca inis çikislarin olabilecegini belirterek, "Bugün oyunda mücadele kisminda vardik ama kötü bir oyun oynadik. Özellikle dis atislari bütün maç boyunca yüzdeli attilar. Gray’i tutamadik ve bize sikinti yasatti. Benim üzüldügüm nokta, geçen hafta takimimla ilgili top paylasimi hakkinda ne kadar övgü dolu sözler söylediysem, bugün de tam tersi oldu. Ilk yari sadece 5 tane asistimiz vardi, paylasim yapamadik. Maç sonunda da çok düsük bir rakamda kaldik. Sahada bir takim yetenekli oyuncularimiz var ama takim halinde oynamamiz lazim. Bugün atislarda sorun yasayinca panik olduk. Çünkü yeni bir takimiz. Bir seyi yeni bastan insa etmek kolay degil. Zaten yeni takimlarin dertleri isler iyi giderken degil, kötü giderken daha çok ortaya çikiyor ve oralarda kayiplar yasaniyor. Maça ortak olduk aslinda ama hücumda yaptigimiz hatalar bir sekilde potamiza sayi olarak döndü. Tofas’i tebrik ediyorum, biz kötü günümüzdeydik ve bunu düzeltmek için

çalisacagiz" dedi.



"Hakemlerin bugün Pinar Karsiyaka’ya saygi göstermediklerini düsünüyorum"

Sali günü Basketbol Sampiyonlar Ligi’nde oynayacaklari Reggiana maçina konsantre olacaklarini vurgulayan Ufuk Sarica, sözlerini TOFAS maçindaki hakem yönetimine deginerek söyle sonlandirdi: "Maçin içinde hakem kararlari iyi veya kötü olabiliyor, bunlar belki dogal, ancak özellikle bir oyuncunun davranisi ile ilgili olarak hakemlerin bugün Pinar Karsiyaka’ya saygi göstermediklerini düsünüyorum. Taraftarimizin ve benchimizin bu sekilde tahrik edilmesi bence kabul edilemez. Bu tip hareketlere daha önceden izin verilmiyordu dogru olan da izin verilmemesi zaten."

Kaynak: İHA