Trabzonspor, Sivasspor'u Konuk Edecek

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasinda yarin sahasinda Sivasspor’u konuk edecek.

Senol Günes Spor Kompleksi Akyazi Stadyumu’nda saat 17.00’de baslayacak olan karsilasmayi Abdulkadir Bitigen yönetecek. Yardimciliklarini ise Serkan Ok ve Kamil Çetin yapacak.

Ev sahibi Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’de oynadigi 10 maçta 5 galibiyet, 3 beraberbirlik ve 2 maglubiyet aldi. Attigi 15 gole karsilik ise kalesinde 13 gol gören bordo-mavililer 18 puanla 6. sirada yer aliyor. Karadeniz ekibi son 4 maçta ise 2 galibiyet 2 beraberlik alarak maglup olmadi.

Konuk ekip Sivasspor ise oynadigi 10 maçta 2 galibiyet, 4’er beraberlik ve maglubiyet aldi. Attigi 11 gole karsilik ise kalesinde 13 gol gördü. 10 puan ile 12. sirada yer alan Sivasspor, üst basamaklara dogru tirmanmak istiyor.

Süper Lig’de 33. randevu

Trabzonspor ile Sivasspor, yarin yapacaklari maçla Süper Lig’de 33. kez karsilasacak.

Iki takim arasinda geride kalan 32 maçta Trabzonspor’un 15, Sivasspor’un biri hükmen olmak üzere 8 galibiyeti bulunuyor. Taraflar arasindaki 9 karsilasma ise beraberlikle sonuçlandi. Trabzonspor’un 46 golüne, Sivasspor 34 golle yanit verdi.

Trabzon’da Trabzonspor üstün

Trabzon’da oynanan maçlarda da ev sahibi takim üstünlük kurdu. Bordo-mavililer, sahasindaki 16 maçta 10 galibiyet, 4 beraberlik, 2 maglubiyet aldi. Iki takim arasinda geçen sezon Trabzon’da oynanan karsilasmayi Trabzonspor 2-1 kazanirken Sivas’da oynanan maç ise 1-1 beraberlikle sonuçlanmisti.

Bordo-mavili takimda tedavi süreçleri devam eden Dorukhan, Edin Visca ve Serkan Asan’in yani sira Peres’in de yarinki maçta forma giyemeyecek. Tedavisi devam eden Djaniny’in durumu ise belirsiz.

Kaynak: İHA