Yeni Malatyaspor, Göztepe Maçi Hazirliklarini Sürdürdü

Yeni Malatyaspor, Spor Toto 1. Lig’in 10. haftasinda Göztepe ile oynayacagi maçin hazirlilarina bugün yaptigi antrenmanla devam etti.

Ligdeki ilk galibiyetini geçen hafta deplasmanda Bandirmaspor karsisinda 2-0’lik galibiyetle alan Yeni Malatyaspor, Spor Toto 1. Lig’in 10. haftasinda Göztepe’yi agirlayacak.

Ligde 9 haftalik periyotta 1 galibiyet, 3 beraberlik, 5 de maglubiyet yasayan ve 6 puan toplayan sari-siyahlilarda, Bandirmaspor galibiyeti sonrasi moraller yüksek. Dogu Anadolu ekibi, Göztepe maçini kazanarak çikisini sürdürmek istiyor.

Kaplanlar bu maçin hazirliklarini Nurettin Soykan Tesisleri’nde, Teknik Direktör Hasan Özer yönetiminde sürdürdü. Malatya temsilcisnin basarili oyuncusu Dogukan Emeksiz, Bandirmaspor karsisinda aldiklari galibiyetten dolayi mutlu olduklarini söyledi.

Emeksiz, "Iyi oynadigimizi söylemistik. Bu sadece oyuna yansimiyordu. Bandirmaspor karsisinda iyi bir oyun ve skorla kazandigimiz için mutluyuz. Keyiflerde yerinde, insallah böyle devam eder" diye konustu.

Genç oyuncu, hirsli bir yapiya sahip oldugunu ifade ederek, "Kendimi sol kenarda daha rahat hissediyorum. Bandirmaspor karsisinda da sol kenarda oynadim. Öyle olunca da kendimi rahat hissettigim bölgede asistle yapabiliyorum. Dolayisiyla da daha mutlu oluyorum. Hedefimiz kümede kalmak degil, üst siralara çikmak. Oynadigimiz futbol ortada. Rakiplere karsi üstünlügümüzü herkes görüyor. Açikçasi ligi daha üst siralarda bitirmek istiyoruz. Bunu basaracagimiza da inaniyorum. Play-off potasina girmek istiyoruz" seklinde konustu.

Dogukan Emeksiz, Göztepe maçiyla ilgili de, "Göztepe 8 puanda, 2 puanla üzerimizde yer aliyor. Yendigimiz zaman rakibimizi altimiza alma sansimiz var. Bunu da gayet basarabilecek bir ekibiz. Iyi futbol oynadigimiz için bunu rahatlikla söyleyebiliyorum. Içeride oynuyoruz, taraftarimizin da etkisiyle kazanabilecegimizi düsünüyorum" cümlelerine yer verdi.

Kaynak: İHA