Torku Sekerspor Sporcusu Emine Seçkin Dünya Sampiyonasi Kadrosunda

Torku Sekerspor olimpik sporcusu Emine Seçkin milli takimin Para Badminton Dünya Sampiyonasi kadrosuna davet edildi.

Badminton sporcusu Emine Seçkin, Bedensel Engelliler Spor Federasyonu faaliyet programinda yer alan ve 1-6 Kasim tarihlerinde Japonya’nin Tokyo sehrinde yapilacak olan Para Badminton Dünya Sampiyonasina katilacak. Kariyerinde olimpiyat 4’üncülügü, Avrupa sampiyonluklari ve dünya dereceleri yaninda çok sayida uluslararasi derecesi bulunan Torku Sekerspor ’un basarili sporcusu Emine Seçkin, antrenmanlarini Torku Sekerspor Kulüp Baskani Ahmet Bozdam yönetiminde sürdürüyor.

20-26 Ekim tarihlerinde Konya’da yapilacak olan Dünya Sampiyonasi Hazirlik Kampina 8 sporcu ile katilacak olan Emine Seçkin’in Dünya Sampiyonasinda madalya kazanmasini beklediklerini söyleyen PANKOBIRLIK Genel Baskani ve Torku Sekerspor Onursal Baskani Ramazan Erkoyuncu, "Sporcularimizin basarili olabilmeleri için her türlü imkani saglamaya gayret ediyoruz. Emine Seçkin kardesimiz zaten çok basarili. Tokyo’da yapilacak olan Dünya Sampiyonasinda da hem ülkemize hem de bize madalya kazandiracagina inaniyorum. Sporcumuza ve milli takimimiza basarilar dilerken güzel sonuçlarini bekliyoruz" dedi.

Milli Sporcu Emine Seçkin de aylardir bu sampiyonaya hazirlandiklarini belirterek bu sampiyonadan madalya ile dönmek için kampta da çok çalisacagini ve milli takim arkadaslari ile basarili olacaklarini söyledi.

Kaynak: İHA