Konyasporlu Futbolcular Imza Gününde Taraftarlarla Bulustu

Konyaspor’da forvet Uche Ikpeazu ve orta saha oyuncusu Soner Dikmen imza gününde taraftarlar ile bir araya geldi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Konyaspor’da imza günü düzenlendi.

Konya Büyüksehir Belediye Stadi altindaki lisansli ürünlerin satildigi magazada düzenlenen etkinlikte Ugandali forvet Uche Ikpeazu ve deneyimli orta saha oyuncusu Soner Dikmen taraftarlarla bulustu. Konyasporlu taraftarlar, lisansli ürünlerini Uche ve Soner’e imzalatip, bol bol hatira fotografi çektirdi. 14 numarali formayi terleten Soner Dikmen ise, imza için gelen 14. kisiye formasini hediye etti.

Soner Dikmen: “Güzel bir galibiyet alip taraftarlara hediye etmek istiyoruz”

Soner Dikmen, böyle bir organizasyonun taraftarlarla bulusma açisindan güzel oldugunu ve yogun bir ilgiyle karsilastiklarini belirtti.

Pazar günü deplasmanda oynayacaklari Adana Demirspor maçina da deginen Dikmen, “Ligde son oynadigimiz maçi saymazsak istedigimiz, hedefledigimiz yerdeydik. Son Gaziantep FK maçinda futbolun geregini, gerekliliklerini yerine getirmeye çalistik ama bir tek golü bulamadik. Bunu bir kaza olarak görüyoruz. Adana Demirspor ligin güçlü takimlarindan biri. Adana’da en iyi mücadeleyi verip, kazanmak istiyoruz. Biraktigimiz üst siralari tekrar hedeflemek yolunda güzel bir galibiyet alip taraftarlara hediye etmek istiyoruz” dedi.



Uche Ikpeazu: “Taraftar destegine olan borcumu performansimla ödemek istiyorum”

Uche Ikpeazu da, taraftarlarla bulustugu için çok heyecanli oldugunu söyleyerek, “Degerli taraftarlarimiz formalarini imzalatmaya geldi. Bunu görmek gerçekten beni çok mutlu etti, çok heyecanlandirdi. Bunun karsiliginda bana düsen de iyi performans sergileyip, gollerle birlikte takimin basarisina katkida bulunmak. Taraftarin sosyal medyada benimle ilgili yaptigi paylasimlardan dolayi gurur duyuyorum. Maalesef hepsini takip edemiyorum ama özellikle saha içinde onlarin bana vermis oldugu destegi gördükçe çok mutlu oluyorum. Bu destege olan borcumu ben de elimden geldigince performansimla ödemek istiyorum” ifadelerini kullandi.

Imza gününe gelen taraftarlardan Kadir Berkay Akkus, “Çok mutlu ve heyecanliyim. 2 degerli futbolcumuzla görüsme ve konusma firsatim oldu. Forma imzalattim, çok mutluyum. Konyaspor ligde çok basarili gidiyor. Umarim bu basarisini sürdürür. Her zaman takimimin arkasindayim. Iyi ki Konyasporluyum” seklinde konustu.

Niyazi Hayta ise, “Heyecanli hissediyoruz. Futbolculari yakindan görmek için geldik. Özellikle çocuklarim istedi. Vakit bulduk ve geldik” diye konustu.

Kaynak: İHA