Bozokspor'da Hedef 3 Puan

Bölgesel Amatör Lig’in 4. haftasinda Sincan Belediyespor’u konuk edecek Yozgat Belediyesi Bozokspor 3 puana kilitlendi.

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden Yozgat Belediyesi Bozokspor, ligin 4. haftasinda konuk edecegi Sincan Belediyespor maçi hazirliklarini Teknik Direktör Adnan Avcu yönetiminde sürdürüyor. 3 puan parolasi ile Sincan Belediyespor maçi hazirliklarini sürdüren Yozgat Belediyesi Bozokspor Kulübü’nde AS Baskan Murat Tanisman, zorlu karsilasma öncesi açiklamalarda bulundu.

Geçen hafta Nigde Belediyespor deplasmanindan altin degerinde 3 puan aldiklarini söyleyen Tanisman, Sincan Belediyespor maçi ile çikislarini sürdürmek istediklerini ifade etti.

Sampiyonluk parolasiyla lige basladiklarini belirten Tanisman, adim adim hedefe ulasmak için çalistiklarini dile getirerek, “Sincan Belediyespor maçi, hem takimimiz için hem sehrimiz hem de taraftar için önemli bir maç. Hazirliklarimiz devam ediyor. Bizim için Nigde Belediyespor maçi da önemliydi, o karsilasmada güzel bir galibiyet aldik. Ben futbolcularimiza, teknik heyetimize tebrik ediyorum. Nigde maçi öncesinde eksikliklerimiz vardi. Adnan Avcu hocamizin bize verdigi rapor dogrultusunda eksik mevkilerimizi tamamladik. Suan 4 tane futbolcuyla anlastik. Bir futbolcumuz daha gelecek ve transfer sezonunu kapatmis olacagiz. Bütün oyuncularimiz Sincan Belediyespor maçina yetisecek. Geçen hafta bir futbolcumuz yetismemisti lisansi çikti. Sincan maçinda da yeni gelen 5 arkadasimizla beraber sahada olacagiz. Hedefimiz galibiyet, sampiyonluk parolasiyla çiktik adim adim sampiyonluga dogru takimimizi ve sehrimizi götürecegiz. Belediye Baskanimiz Celal Köse her türlü destegi bize veriyor bizler de elimizden gelen ne varsa takimimizi en iyi yerde tutmak için bütün gayretimizi gösteriyoruz.” dedi.

Taraftarlari zorlu karsilasmada yanlarinda görmek istediklerini de ifade eden Tanisman, Sincan Belediyespor karsilasmasinda 3 puana ulasan tarafin Yozgat Belediyesi Bozokspor olacagini söyledi.

Kaynak: İHA