Bodrumspor, Bandirmaspor Maçina Galibiyet Hedefi Ile Hazirlaniyor

Bandirmaspor ile zorlu bir müsabakaya çikacaklarini söyleyen Bodrumspor Teknik Direktörü Ismet Tasdemir, "Isler iyi gidiyor ama hep söylüyorum; bu lig zor ve sikintili bir lig. Dolayisiyla her zaman iyi olmak zorundasiniz" dedi.

Bodrumspor, Spor Toto 1. Lig’in 10. haftasinda evinde Bandirmaspor ile karsilasacak. Bu mücadelenin hazirliklarini sürdüren Bodrum temsilcisinde, Dejan ve Onur sakatliklarindan dolayi idmanda yer almadi. Antrenmanda basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Bodrumspor Teknik Direktörü Ismet Tasdemir, “Oynadigimiz oyun bizim içi çok önemli, özellikle geçis oyunlarini çok iyi yaptigimiz zaman çok farkli skorlar alabiliyoruz. Takim oyununa uygun hareket ettigimiz sürece bizim de kalitemiz ortaya çikiyor” ifadelerini kullandi.

"Her maç oldugu gibi bu maç da zor"

Bandirmaspor maçinin zor geçecegine dikkat çeken Tasdemir, “Geçtigimiz maç çok zorluydu. Iyi basladik, iyi devam ettik. Ilk yari skoru aldiktan sonra ikinci yari skoru koruma psikolojisi devreye girdi. Bu bilinçli yaptigimiz ya da üzerinde durdugumuz bir olay degil. Oynadigimiz oyun bizim içi çok önemli, özellikle geçis oyunlarini çok iyi yaptigimiz zaman çok farkli skorlar alabiliyoruz. Takim oyununa uygun hareket ettigimiz sürece bizim de kalitemiz ortaya çikiyor. Yaklasik 1 senedir birlikte oynayan bir takim var. Yeni gelen arkadaslar da aramiza iyice adapte oldular. Isler iyi gidiyor ama hep söylüyorum; bu lig zor ve sikintili bir lig. Dolayisiyla her zaman iyi olmak zorundasiniz. Sakatlarimiz var. Dejan sakat, Onur’un sakatligi tam geçmedi, yetisip yetismeyecegi belli degil. Rakibimiz geçen sene Süper Lig’in esiginden dönmüs ve final oynamis bir takim. Kendi takimini koruyup bir tek santraforunu kaybedip eksik gördügü bölgelere takviye yapip daha da güçlendi. Bu sene istikrarli bir grafik çizemedi ama neticesinde bana göre geçen senenin en iyi futbol oynayan 3-4 takimindan biri. Her zaman bizim ligimizin kaliteli takimlarindan biri, her maç oldugu gibi bu maç da bizim için zor” seklinde konustu.

Bodrumspor’un tecrübeli oyuncularindan Yekta Kurtulus ise, “Hedeflerimizin su an üzerinde gibi görünüyoruz. Oynadigimiz futbolun dogru yerde oldugunu gösteriyor. Sezona dogru takviyelerle ilk 10 hedefiyle basladik. O hedef hala devam ediyor ama bunu play-off olarak da düsünebiliriz. Maçlara hafta hafta bakiyoruz, oyunumuzu gelistirmeye çalisiyoruz. Bu haftada zor bir müsabaka olacak bizim için, zor durumda olan bir takim gibi görünüyor ama aslinda geçen senin finalisti. Içeride oynuyoruz bunun avantajini kullanip galip gelmek isteyecegiz. Sakatligimi atlattim” diye konustu.

Bahadir Erol ise su cümlelere yer verdi:

“Hedefledigimiz gibi basladigimizi düsünüyorum. Biz bu mücadeleyle Türkiye’ye de mesaj veriyoruz. Korunan bir kadro var, rakiplerimizin bütçelerinin bizden çok büyük olmasi ve bunun hiçbir anlam ifade etmemesiyle bizim açimizdan bir mesaj veriyoruz. Çok iyi mücadele ettik. Bekledigimiz bir seydi ama bu kadarini bizde düsünmemistik. Basarili gidiyor ve bundan sonra da böyle gidecegini düsünüyoruz.”

Kaynak: İHA