Baskan Pekyatirmaci Milli Sporcu Ve Aileleri Ile Bulustu

Konya’nin merkez Selçuklu Ilçe Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, Selçuklu Belediyespor Kulübü milli sporculari, antrenörlerini ve ailelerini misafir etti.

Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, ulusal ve uluslararasi müsabakalarda basarili sonuçlara imza atan Selçuklu Belediyespor Kulübü Milli sporculari, antrenörleri ve aileleriyle bir araya geldi. Selçuklu Belediyespor Kulübü Baskani Mustafa Yavuz Tezcan ve Yönetim Kurulu üyelerinin de katildigi programda milli sporculardan Neris Zeynep Karadag, Çetin Karapinar, Ebubekir Yildiz, Alper Koçak, Ali Enes Seren ve Gülce Dönmez yer aldi. Selçuklu Belediyespor Kulübü Kick Boks Takimi Milli Sporculari Italya’da düzenlenen Gençler Dünya Sampiyonasinda Neris Zeynep Karadag ve Çetin Karapinar altin madalya, Ebubekir Yildiz ise bronz madalya kazandi. Masa Tenisi Takimi Sporculari Ali Enes Seren ve Gülce Dönmez, minikler kategorisinde Türkiye sampiyonluklari ve Türkiye dereceleri bulunan sporcular, ilk kez milli takima seçildi. Ali Enes Seren geçtigimiz aylarda düzenlenen Avrupa Masa Tenisi Sampiyonasinda ilk kez milli takim formasini giyerek Konya’yi ve Türkiye’yi temsil etti. Judo Takimi Milli Sporcusu Alper Koçak, 2022 yilinda katildigi Türkiye Sampiyonasindan altin madalya, Yunanistan’da düzenlenen Balkan Sampiyonasinda gümüs madalya ve Kocaeli’de düzenlenen Uluslararasi Judo turnuvasinda bronz madalya kazanarak önemli bir basari elde etti.

"Büyük hedefler dogrultusunda basarilarimiz artarak devam edecek"

Selçuklu Belediyesi olarak spora ve sporcuya yatirim yapmaya devam ettiklerini ve bunun meyvelerini aldiklarini ifade eden Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, "Basta spor kulübümüzün baskani olmak üzere degerli yöneticileri, spor müdürlügünde görev yapan arkadaslarimizi, antrenörlerimizi, sporcularimizi yetistiren ve bugünlere getiren degerli ailelerimizi ve tüm sporcularimizi elde ettikleri basarilardan dolayi ayri ayri tebrik ediyorum. Selçuklumuz her alanda oldugu gibi spor alaninda da örnek bir ilçe olarak çok daha büyük hedefler dogrultusunda spor basarilarini devam ettirecek" dedi.

Kaynak: İHA