Baskan Gürkan, Sporculariyla Bir Araya Geldi

Malatya Büyüksehir Belediye Baskani Selahattin Gürkan, Malatya Büyüksehir Belediyespor Kulübü sporculariyla bir araya geldi.

Muhammet Ali Clay Spor Salonunda gerçeklestirilen programa, Baskan Gürkan’nin yani sira Belediyespor Kulübü Baskani ve Genel Sekreter Yardimcisi Latif Okyay, Kulüp Baskan Vekili Ömer Akin, Büyüksehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri, sporcular, antrenörler ile sporcu aileleri katildi.

Ampute, voleybol, tekerlekli sandalye basketbol, kickboks, boks, taekwondo, atletizm, güres ve masa tenisi branslarinda kulüp olarak faaliyetlerini sürdüren Malatya Büyüksehir Belediyespor, yeni sezon öncesinde çalismalarina branslarinda yogun bir sekilde devam ediyor. Malatya Büyüksehir Belediyesinin ücretsiz spor kurslarina katilan voleybol, basketbol, wushu, kikboks, futsal, jimnastik ve halk oyunlarinda yer alan sporcularinda katildigi programda Baskan Gürkan sporcularla bir araya gelerek basarilar diledi.

“Genç sporcularimizin her zaman yaninda olduk”

Malatya Büyüksehir Belediye Baskani Selahattin Gürkan sporcularla bir araya geldigi programda yaptigi konusmada, “ Malatya Büyüksehir Belediyesi olarak her alanda oldugu gibi sportif faaliyetlerde de önemli çalismalar yaptik. Malatyali gençlerimiz ve sporcularimiz için Orduzu Spor Kompleksi, Beydagi Gençlik Kampi gibi önemli yatirimlari Malatya’miza kazandirmak için çalisiyoruz. Insallah en kisa sürede bu tesislerimizi tamamlayarak gençlerimizin hizmetine sunacagiz. Orduzu Spor Kompleksimizde gençlik karsilama merkezi, basketbol, voleybol, jimnastik salonu ve spor salonu gibi tesislerimiz olacak. Ayni zamanda Beydagi Gençlik Kampimizda da 250 kisilik kamp merkezimizle birlikte spor tesislerimiz yer alacak. Yine geçtigimiz dönem Orduzu sentetik çim sahamizi hizmete sunduk. Ayni zamanda gençlerimiz okullarinda da sportif faaliyetlerden uzak kalmasin diye okullarimiza tenis kortlari, basketbol, voleybol, futbol sahalari ile tirmanis duvari gibi tesislerimizi de tamamladik. Malatya Büyüksehir Belediyespor kulübümüzde bireysel ve takim olarak birçok bransimiz var. Sporcularimiz geçtigimiz sezon güzel basarilar elde ettiler. Insallah bu sezonda da yine basarilarini artirarak devam ettirecekler. Ben ailelerimizi de tebrik ediyorum.

Çocuklarimiza bizim verdigimiz destek ailelerin verdigi destekle birlikte daha da artiyor. Malatya Büyüksehir Belediyesi olarak her zaman sporcularimizin yaninda olmaya devam edecegiz” ifadelerini kullandi.

Malatya Büyüksehir Belediyesi sporcularindan ve geçtigimiz sezon Tekvanndo Türkiye 1’incisi Zeynep Menekse, Güres Türkiye 1’incisi Emir Ömer Bozdag, Kick Boks Türkiye 1’incileri Hakan Karakus, Mehmet Furkan Karakus, Abdullah Ekici, Atletizm Türkiye 2’incisi Hasan Aydin’i da aldiklari basarilardan dolayi tebrik eden Baskan Gürkan’a sporcular Tekvando elbisesi ve boks eldiveni hediye ettiler.

Kaynak: İHA