A. Denizlispor Ailesi Baskan Zolan'la Bir Araya Geldi

Denizlispor Kulübü Baskani Mehmet Uz, yönetimi, teknik heyet ve takim kaptanlari Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan’la bir araya gelerek, verdigi destekler nedeniyle tesekkür etti.



Akhan Mahallesi’nde bulunan Kirkaga Tesislerinde düzenlenen toplantida, kulübün son durumu ele alinirken, bundan sonra yapilmasi gerekenlerle ilgili fikir alisverisinde bulunuldu. Kulüp Baskani Mehmet Uz hem transfer yasaginin bulunmasi hem de yasanan sakatliklar sebebiyle güçlü bir kadroyla mücadele etme imkani bulamadiklarini söyledi.

Geçen sezon da buna benzer zor dönemler geçirmelerine ragmen birlik beraberlik içinde zorluklari astiklarini belirten Mehmet Uz, "Biz ilk günden beri hocamiza ve takimimiza olan güvenimizi hep ifade ettik. Onlara olan inanç ve güvenimizi sürdürüyoruz. Bu zor dönemi yine birlikte asacagiz. Büyüksehir Belediye Baskanimiz Osman Zolan, Baltali Grup Yönetim Kurulu Baskani Derya Baltali ve Altas Yatirim Yönetim Kurulu Baskani Hüseyin Altas hocamizin bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da yanimizda olacak olmalari gücümüze güç katacak. ve bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da yanimizda olacak olmalari gücümüze güç katacak. Kendilerine kulübümüze desteklerinden dolayi bir kez daha tesekkür ediyorum" dedi.



“Bazi sanssizliklar oldu”

Kazada yaralananlara geçmis olsun dileklerini ileten Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan ise "Kardeslerimize sifalar diliyorum. Biliyorsunuz bu sezon beklentilerimizin çok uzagindayiz ve biliyorum ki siz bizden daha çok üzülüyorsunuz. Sizler de basarili olmak istiyorsunuz. Bunu da sahadaki gayretinizden görüyoruz. Tüm maçlarinizi izliyorum. Takim deplasmanda oldugunda da televizyondan takip ediyorum. Bazi sanssizliklar oldu. Sakatliklar ve kart cezalarimiz oldu. Benim sizlere tavsiyem artik geçmisi unutup sanki ilk maça çikiyormus gibi baslamaniz. Puanlari düsünmeden tüm enerjimizi sahaya yansitmamiz gerekiyor. Sizlerin kalitesini biliyorum ve sizlere inaniyorum, güveniyorum. Allah yolunuzu açik etsin, kaza bela vermesin. Maglubiyette de galibiyette de sizleri seviyor, güveniyorum. Basarilar dilerim" ifadelerini kullandi.

“Takim olarak zor süreçten geçiyoruz”

Teknik direktör Mesut Bakkal da yaptigi konusmada, "Ben takimima geldigim gün de söyledim, her zaman güvendim. Sikintilar yasadik. Bunlara ragmen mücadeleye devam ediyoruz. Sizlerin gösterdigi destekler çok önemli. Bu yönden de hem ekibim hem kulübüm adina sizlere çok tesekkür ederim. Sizlerin bizim yanimizda olmaniz çok büyük bir gurur. Takim olarak zor süreçten geçiyoruz ama bunu atlatacak gücümüz de var, inancimiz da var" seklinde konustu.

Kaynak: İHA