Ufuk Kahraman Açiklamasi 'Hatalarimizdan Ders Çikaracagiz'

Altinordu Teknik Direktörü Ufuk Kahraman, 4-1 kaybettikleri Keçiörengücü maçinin ardindan yaptigi açiklamada çok üzgün olduklarini belirterek, hatalardan ders çikararak eksik oyuncularinin dönüsüyle daha da güçleneceklerini söyledi.

Spor Toto 1. Lig’in 7. hafta maçinda Altinordu, konuk ettigi Ankara Keçiörengücü’ne 4-1 maglup oldu. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda Altinordu Teknik Direktörü Ufuk Kahraman, degerlendirmelerde bulundu.

Ufuk Kahraman, “Üzgünüz. Evimizde bir üç puan daha kaybettik. Sistemli ve formda olan bir rakibe kaybettik. Ahmet Ilhan, Safa Kinali, Seref gibi eksiklerimiz vardi. Erken golü bulup iyi basladik ama yedigimiz golün ardindan oyundan düsmemiz beni üzen taraf. Organize oynamaya çalisan bir takim olusturmaya çalisiyoruz. Rakibimiz bunu bugün çok iyi yapti. Uzaktan vurduklari iki sut bizim oyuncularimizin temasiyla gol oldu. Hatalarimizdan ders çikaracagiz. Önümüzde bir Tuzlaspor maçi var. Bunlarin hepsini telafi edecegiz. Bugün 5 öz kaynak oyuncumuzla oynadik, onlarin performansini artirmaya çalisacagiz. Ahmet Ilhan, Seref Özcan ve Safa Kinali’nin dönüsüyle daha güçlenecegimizi düsünüyorum” dedi.

Kaynak: İHA