Guidetti Açiklamasi 'Mükemmel Bir Maçti'

A Milli Kadin Voleybol Takimi Basantrenörü Giovanni Guidetti, Polonya galibiyetinin ardindan, "Mükemmel bin maçti. Oyuncularimi kutluyorum. Ikinci tur için çok güçlü dört takimla karsilasacagiz fakat biz de güçlü ve haziriz" dedi.

Polonya’nin Gdansk sehrindeki Ergo Arena’da A Milli Kadin Voleybol Takimi, Dünya Kadinlar Voleybol Sampiyonasi B Grubu’ndaki besinci ve son maçinda karsilastigi Polonya’yi 3-2 maglup etti ve gruptan lider olarak çikti. Maç sonu Basantrenör Giovanni Guidetti ve Kaptan Eda Erdem Dündar, duygularini aktardi. Guidetti, "Mükemmel bir maçti. Oyuncularimi kutluyorum. Polonya gibi güçlü bir rakip karsisinda çok zor bir maçi kazandilar. Polonya iyi oynadi fakat Polonya karsisinda tie break setinde maçi kazanmayi basardigimiz için mutluyum. Bu hiç azimsanabilecek düzeyde bir basari degil. Ikinci tur için çok güçlü dört takimla karsilasacagiz fakat biz de güçlü ve haziriz" seklinde konustu.

Kaptan Eda Erdem Dündar ise, "Mutlu ve gururluyuz. Bes sete uzayan maçta ibre bizden yana oldu. Üstün oldugumuz ilk seti ve dördüncü seti kazanamadik fakat besinci sette galip gelmeyi basardik" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA