Gecenin Geliri Kadin Spor Kulüplerine Bagislandi

Adana’da yayinlanan bir dergi, 2. yasini kutladigi "Kadinlar sahada, destek pembe halida" temali geceden elde ettigi geliri kentte faaliyet gösteren kadin spor kulüplerine bagisladi.

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, gecede yaptigi konusmada, “Sizleri Yüregir’de agirlamaktan büyük bir memnuniyet duydugumu ifade etmek istiyorum. Özellikle, babalar ve kizlari arasindaki iliskinin önemine burada vurgu yapmak isterim. Benim de kizlarim var. Kiz çocuklarimizin ailelerinden alacaklari sevgi ve terbiyenin ne kadar önemli oldugunu hepimiz biliyoruz” dedi.

Projeyi hayata geçirmekle ‘Aslanlari uyandirmayi’ basardiklarinin ifade eden Business Life Dergisi Genel Yayin Yönetmeni Kerem Demiral’da, Adana’da faaliyet gösteren 10 kadin spor kulübüne maddi destek verebilmenin mutlulugunu yasadiklarini söyledi.



Gecenin geliri, Adana Voleybol Spor Kulübü, Simsekler Voleybol Kulübü, Çukurova Efes Spor Kulübü, Seyhan Belediyespor Kadin Voleybol Takimi, Seyhan Belediyespor Kadin Atletizm Takimi, Adanagücü Kadin Futbol Takimi, Adana 01 Kadin Futbol Kulübü, Adasokagi Spor Kulübü, Akdeniz Demirspor Kadin Futbol Kulübü ve 5 Ocak Demirspor Kadin Futbol Kulübüne bagislandi.

Kaynak: İHA