Tekerlekli Sandalyesiyle Takimini Yalniz Birakmiyor

Sarayköy’de yasayan 38 yasindaki bedensel engelli Ismail Çetin, tekerlekli sandalyesiyle gönül verdigi Sarayköyspor’un evinde oynadigi her maçta tribünlerdeki yerini alarak takimina destek oluyor.



Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Grupta mücadele eden Sarayköyspor, yeni sezona iyi bir baslangiç yapti. Mücadelenin 3’üncü haftasinda zirveyi kimseye birakmayan kirmizi siyahli ekip ligdeki zirvesini koruyor.

38 yasindaki Ismail Çetin, Sarayköy Ilçe Stadyumu’nun en dikkat çeken taraftarlarindan birisi haline geldi. Bedensel engelli olarak dünyaya gelen Çetin, kirmizi siyahli renklere tutkusu nedeniyle her iç saha karsilasmasinda stadin yolunu tutuyor. Tekerlekli sandalyeye bagli yasayan fanatik taraftara, maç boyunca babasi Mehmet Çetin eslik ediyor. Sarayköyspor formasini giyen ve boynuna atkisini takan Çetin, en ön siradan yapilan tezahüratlara elinde tuttugu Sarayköyspor bayragini sallayarak eslik ediyor, takimina destek veriyor.

Sarayköyspor’un ilçenin gururu oldugunu her zaman destek için yerlerini alacaklarini belirten 67 yasindaki baba Çetin, “Oglum, dogustan bedensel engelli ancak her seyi anlayabiliyor. Sarayköyspor’u da çok seviyor. Maçlari yakindan takip ediyoruz. Gol attiginda heyecanlaniyor ve mutlu oluyor” dedi.

Kaynak: İHA