Hüseyin Eroglu Açiklamasi 'Bizim 11 Kisiye Degil, 27 Kisiye Ihtiyacimiz Var'

0 kazandiklari Mus 1984 Musspor maçinin ardindan 11 kisiye degil takimdaki tüm futbolculara ihtiyaci oldugunu söyledi.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, Ziraat Türkiye Kupasi maçinda 3. Lig 3. Grup takimlarindan Mus 1984 Musspor’u yenerek üst tura adini yazdirdi. Teknik Direktör Hüseyin Eroglu, maçin ardindan basin mensuplarinin sorularini cevapladi.

“Bizim 11 kisiye degil, 27 kisiye ihtiyacimiz var”

Turu geçtikleri için mutlu olduklarini belirten Hüseyin Eroglu, “Fiziksel anlamda bazi oyuncularimizi oynatarak maç anlaminda yakalamamis gereken bir maçti. Bu tip maçlar zor olur. Turu geçmek istiyorduk ve tüm oyuncularima da sans vermek istiyordum. Çünkü hepsine ihtiyacimiz olacak. Bizim 11 kisiye degil, 27 kisiye ihtiyacimiz var. Benim için sistem, oyun gelisimi, oyuncu gelisimi çok degerli ve önemli. Burada da iyi bir maç oynadigimizi düsünüyorum. Bu tip maçlarda rakip 3. Lig’den de gelse motivasyonu yüksek oluyor. Gol atamadigin sürede de süre daha da uzuyor ve daha da motive oluyorlar. Kazandigimiz ve turu geçtigimiz için mutluyum. Bu sahamizda her takimi yenecegimizi iddia ediyorum. Seyircinin destegi ile özellikle de kendi sahamizda kazanmak istiyoruz. Disaridaki maçlarda da puan veya puanlarla dönerek hedefe ulasmak istiyoruz” dedi.

Sakatlanarak oyundan çikan Fofana hakkinda da bilgi veren Hüseyin Eroglu, “Su anda agrisi var ama bugün yarin belli olur. Kasigindan agrisi oldugunu söylüyorlar. Daha önceden olmustu ve agrilari geçti. Bizim de temennimiz çabuk geçmesi. Bizde üzüldük ama Fofana’nin kontrolü yarin netlesir. Onunla ilgili bilgiyi size aktaririz” diye konustu.

Ahmet Sagat’in performansinin arttigini ifade eden Hüseyin Eroglu, “Ahmet Sagat’tan böyle bir performans bekliyordum. Buraya geldiginde de gol krali olarak geldi. Antrenman performansi da 2-3 haftalik süreçte her geçen gün artmaya baslamisti. Yaptigimiz özel çalismalar meyvesini vermeye basladi.

Bandirma maçinda da 2-3 tane pozisyona girdi orada da atabilirdi. Ama bekledigimiz bir performansti. Buradan tebrik ediyorum. Bunun da artacagini düsünüyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA