Yenimahalle Italyanlari Dize Getirdi

EHF Avrupa Kupasi’nda mücadele eden Yenimahalle Belediyesi SK, Italya’nin Jomi Salerno takimini rövans maçinda 24-22 yenerek bir üst tura adini yazdirdi.

Ilk maçta rakibine 34-33 maglup olan Yenimahalle Belediyesi, Salerno Palapalumbo Salonu’nda oynanan ve kiran kirana mücadeleye sahne olan rövans karsilasmasindan 24-22 galip ayrilarak bir üst tura çikmayi basardi.

Yenimahalle Belediyesi SK, basindan sonuna seyirciye hentbol keyfi yasatan mücadeleye Funda, Reyhan, Betül, Gülcan, Merve, Hatice ve kalede Selen yedisi ile çikti.

Merve’den rövansta 11 gol

Yenimahalle, maçin ilk devresini 11-13 geride kapatmasina ragmen ikinci yari attigi gollerle maça damga vurdu. Merve’nin basarili performansi ve buldugu hizli ataklarin sonucunda galibiyeti yakaladi. Yenimahalle Belediyesi’ne galibiyeti getiren goller; Merve (11), Hatice, Gülcan ve Funda (3), Betül (2), Yaren ve Reyhan (1) ile geldi.

Hentbol Kadinlar Süper Ligi’nde de yoluna emin adimlarla devam eden Yenimahalle Belediyesi, 22 Ekim Cumartesi günü evinde Tekirdag Süleymanpasa Sportif A.S ile karsilasacak.

Kaynak: İHA