Ülküspor Ilk Maçinda Berabere Kaldi

2022-2023 Tuncay Erkan sezonunda Süper Amatör Lig C grubunda mücadele eden Kula Ülküspor, ligini ilk maçinda evinde agirladigi Çatalköprü Spor ile 1-1 berabere kaldi.

2022-2023 Tuncay Erkan sezonunda Süper Amatör Lig C grubunda mücadele eden Kula Ülküspor, ligin ilk maçinda kendi evinde Turgutlu ekiplerinden Çatalköprü Spor’u agirladi. Jeopark Stadi’nda oynanan müsabakanin ilk yarisi golsüz esitlikle sonlanirken, ikinci yarida 1-0 öne geçen Çatalköprü Spor’a karsi iyi bir mücadele sergileyen Kula Ülküspor, Serif Zeybek’in golüyle 1-1’lik esitligi yakaladi.

Müsabakanin geri kalan kisminda gol arayisi içine giren her ikim takimda basariya ulasamazken, müsabaka 1-1’lik skorla sonuçlandi.

Öte yandan Kula Ülküspor’a ana sponsor olan Çeçen Mermer’in Genel Müdür Yardimcisi Ubeydullah Ildeniz ve beraberindeki ekibi, maç öncesi takim oyunculari ve teknik ekiple bir araya geldi. Sezon boyunca destek olacagini sözünü veren Ildeniz, tüm sporcu ve teknik ekibe basarilar diledi.

Ahde vefa örnegi

Ayrica Ülküspor, yeni sezonun ilk maçinda evinde agirladigi Çatalköprü Spor karsisina özel bir forma ile çikti. Çeçen Mermer tarafindan yaptirilan ve anlami oldukça büyük olan bu formalar, kisa bir zamanda büyük basarilar elde eden, ancak elim bir kaza sonucu kapanan Kula 4 Eylül Spor Kulübü’nün yesil-siyahli renklerini tasiyor.

Kaynak: İHA